Andreea Marin și iubitul ei au ajuns la tribunal. Ce se întâmplă cu vedeta TV

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 16:45
Andreea Marin și iubitul ei au fost implicați într-un proces .

În cei trei ani de când sunt împreună, Andreea Marin și iubitul ei au ales să fie discreţi cu tot ceea ce ţine de relaţia lor. Cu toate acestea, s-a aflat că cei doi au ajuns în fața judecătorilor.

Andreea Marin, trăiește o frumoasă poveste de dragoste în această perioadă. Numai că, zilele acestea povestea a fost umbrită de un drum la tribunal. Se pare că iubitul vedetei ar fi avut ceva probleme cu o vecină care l-ar fi dat în judecată.

De ce a ajuns Andreea Marin la tribunal

Andreea Marin locuiește cu iubitul ei într-o clădire cu modificări făcute de acesta.

Numai că, acest aspect a nemulțumit una din vecinele acestuia, care l-ar fi dat în judecată pe bărbat.

Iubitul Andreei Marin ar fi contestat modificările pe care le-a făcut Eugenia C. în imobil, însă procesul nu a fost soluționat nici acum. Decizia emisă recent de către judecători o obligă pe femeie să desființeze camera și restul schimbărilor pe care le-a făcut în imobil, dar trebuie să achite și cheltuielile de judecată. 

”Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul**** în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, str. ……., inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către aceasta. 

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București, str. …… și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, str. ….. astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor.

Obligă pârâta să ridice toate bunurile depozitate de aceasta în părțile comune ale imobilului situat în București, str. ……și să igienizeze zonele în care acestea au fost depozitate.

De ce Lavinia Pîrva a refuzat ofertele în televiziune, în ultimii ani: ”Am fost nevoită să refuz”

Citeste si: A îmbrăcat un costum de protecție și a fost criticată de prietenii virtuali. Cum a răspuns Andreea Marin?

Autorizează reclamantul să procedeze la îndeplinirea obligațiilor stabilite în sarcina pârâtei, pe cheltuiala acesteia, în cazul în care pârâta nu se conformează obligațiilor stabilite în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Respinge, în rest, cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Ia act că reclamantul înțelege să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței.

 


Cookies