A îmbrăcat un costum de protecție și a fost criticată de prietenii virtuali. Cum a răspuns Andreea Marin?

Andreea Marin a ales să nu respecte îndemnul de a sta în casă, fiind în fruntea unei campanii umanitare. Vedeta a îmbrăcat un costum de protecție, dar a fost aspru criticată de prietenii virtuali.


In articol:

De când a izbucnit criza coronavirusului în România, Andreea Marin s-a implicat activ în acțiuni prin care să vină în sprijinul celor care au nevoie de ajutor în această perioadă.

Citeste si: Anunt oficial despre inghetarea anului scolar! Ministrul Educatiei a facut anuntul

În activitățile sale, vedeta a implicat mai multe persoane dispuse să ajute, a discutat cu medici, însă inițiativa ei nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea.

A îmbrăcat un costum de protecție și a fost criticată de prietenii virtuali. Cum a răspuns Andreea Marin?

Nu sunt puțini cei care au acuzat-o pe Andreea Marin că nu urmărește altceva decât să își facă publicitate în această perioadă, însă detaliul care i-a înfuriat pe fani a fost costumul de protecție al vedetei.

Citeste si: Alerta in Bucuresti: angajat de la metrou, infectat cu coronavirus! In ce statie lucra

Andreea Marin a apărut într-o filmare purtând un combinezon alb, mănuși, o mască specială și o cască pe cap, în timp ce femeia pe care a intervievat-o, medic de profesie, avea o mască obișnuită. Vedeta a fost astfel ținuta criticilor, fiind acuzată că este mai bine echipată decât medicii care luptă în prima linie.

Evident, răspunsul Andreei Marin nu a întârziat să apară.

"Nu o sa ma scuz ca am primit in dar o masca și ma protejez, fiind ore în șir în mijlocul a zeci de oameni, ca să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligație sa îl fac, ci fac pentru ca simt. Nu sunt la concurenta cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar sa preia donația și a plecat. E cu totul alt nivel de expunere. Am o singura masca de acest fel, o tot spal, deși nu ar trebui, și o port la fiecare convoi. Nu simt nevoia sa va dau explicații, dar simt nevoia sa va trezesc la realitate: dvs stați și comentați, în timp ce eu muncesc voluntar, fără sa fiu obligata, pentru ca îmi pasa. Puteti face mai mult.", a scris Andreea Marin pe instagram.

Citeste si: Primele imagini din Spitalul de la Suceava, acolo unde este cel mai mare focar de Coronavirus din România! În exclusivitate, astăzi, de la 19.00, la Stirile Kanal D

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate