Anunt oficial despre inghetarea anului scolar! Ministrul Educatiei a facut anuntul

,

Într-o intervenţie telefonică la România TV, ministrul Educaţie, Monica Anisie, a făcut câteva precizări referitoare la susţinerea examenele naţionale de anul acesta.

"Niciodată nu am luat în calcul îngheţarea anului şcolar. În această perioadă elevii pot rezolva acele teste, iar în data de trei aprilie vor fi publicate şi baremele de corectură şi de notare. În felul acesta, elevii se pot autoevalua, şi fac precizarea ca profesorii de la teleşcoală să le explice rezolvările acestor teste. În acelaşi timp, cadrele didactice pot rezolva împreună cu elevii. 

Citeste si: Anunțul făcut de Simina pe instagram: "Vine Dominic, faceți loc"

În funcţie de timpul în care noi o să reîncepem cursurile vom publica şi calendarul cu privire la examenele naţionale", a spus Monica Anisie la România TV.

Reamintim că Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat, pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/, teste destinate elevilor care vor susţine examenele naţionale.

"În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/ un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale", a informat, luni, MEC

Citeste si: Jador a dat din nou lovitura! Cate vizualizari a adunat cu ultimul clip

Potrivit ministerului, testele, realizate împreună cu Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, respectă modelul subiectului de examen.

Scopul acestora este acela de a exersa în această săptămână şi de a continua efortul în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene, a explicat Ministerul Educaţiei.

Citeste si: Imagini incredibile cu Bianca de la „Puterea Dragostei”. Vezi cum arăta concurenta cu ani în urmă

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alerta in Bucuresti: angajat de la metrou, infectat cu coronavirus! In ce statie lucra

Miliardarul Bill Gates s-a vaccinat împotriva COVID. Câte milioane de dolari a investit în vaccin

Oamenii cu această grupă de sânge și acest RH ar avea la bază origini extraterestre. Nu vin de pe pâmânt, spun cercetătorii

Cum arată sora Ralucăi Munte? Cât de bine semănă cele două!

Klaus Iohannis, mesaj pentru medici după ce România a intrat în scenariul 4: "Știm că vă este greu, dar..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies