Jador a dat din nou lovitura! Cate vizualizari a adunat cu ultimul clip

Jador a dat lovitura si cu ultimul clip, "Iarta-ma". In doar doua zile Jador a obtinut un numar impresionant de vizualizari.


In articol:

"Iarta-ma" a fost lansat pe 28 martie si la numai 3 zile de la lansare clipul lui Jador are deja peste 2 milioane de vizualizari.

Jador a spart toate topurile si cu piesa lansata alaturi de Lino Golden, "Dau moda".

Cum isi reduce Jador pierderile in perioada de criza!

Jador a gasit o metoda de a-si limita pierderile mari cauzate de criza declansata odata cu aparitia coronavirusului.

Artistii au mult de suferit in aceasta perioada. Toate evenimentele lor au fost anulate, ceea ce inseamna o gaura serioasa in buzunarele lor.

Ei bine, Jador isi limiteaza pierderile prin faptul ca posteaza des pe contul sau de YouTube, iar toate clipurile sale aduna milioane de vizualizari.

Totodata, Jador posteaza clipuri amuzante in care apare fie alaturi de prietenul sau Bogdan Mocanu, fie de alti prieteni sau membri ai familiei sale.

Clipurile postate pe YouTube ii aduc lui Jador venituri frumusele. Nu ca cele din cantari, desigur.

Jador, amendat de ziua lui

Jador și-a sărbătorit ziua de naștere pe 25 martie și a avut parte de o mulțime de surprize, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Jador a avut probleme cu poliția chiar de ziua lui. 

Jador a avut parte de o zi plină din toate punctele de vedere. Mesajele au venit din toate părțile și o mulțime de persoane au ținut să îi transmită o urare cu ocazia zilei de naștere.

Faptul că pentru el a fost zi de sărbătoare nu i-a împedicat pe polițiști să îl amendeze. Astfel, chiar de ziua lui, Jador a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă importantă de bani pentru a plăti amenda.

Artistul a povestit toată întâmplarea pe contul său de instagram, arătându-le celor ce îl urmăresc amenda, însă fără să dezvăluie adevăratul motiv pentru care a fost sancționat.

"Cel mai frumos cadou din partea Poliției Române. Vă mulțumesc frumos, domnilor polițiști! Amendă, 3000 de lei. Vă mulțumesc frumos. Nu era nevoie, dar...", a spus Jador într-un story.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate