Jador, probleme cu poliția chiar de ziua lui. Ce amendă a primit?

Ieri și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de o mulțime de surprize, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Jador a avut probleme cu poliția chiar de ziua lui.


In articol:

Jador a avut parte de o zi plină din toate punctele de vedere. Mesajele au venit din toate părțile și o mulțime de persoane au ținut să îi transmită o urare cu ocazia zilei de naștere.

Citeste si: "Pana la finala va impacati"! O concurenta de la "Puterea dragostei" e convinsa ca Livian si Bianca sunt inca impreuna

Jador, probleme cu poliția chiar de ziua lui. Ce amendă a primit?

Faptul că pentru el a fost ieri zi de sărbătoare nu i-a împedicat pe polițiști să îl amendeze. Astfel, chiar de ziua lui, Jador a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă importantă de bani pentru a plăti amenda.

Citeste si: Dezastru pe piața media. O mare companie a plecat din România - capital.ro

Citeste si: "Nu sunt un copil de 3 ani sa-mi pui conditii"! Ligi, tensiuni cu Catalin desi nu sunt oficial un cuplu! Urmareste "Puterea dragostei" MAINE, de la 11:00 si 17:00

Artistul a povestit toată întâmplarea pe contul său de instagram, arătându-le celor ce îl urmăresc amenda, însă fără să dezvăluie adevăratul motiv pentru care a fost sancționat.

"Cel mai frumos cadou din partea Poliției Române. Vă mulțumesc frumos, domnilor polițiști! Amendă, 3000 de lei. Vă mulțumesc frumos. Nu era nevoie, dar...", a spus Jador într-un story.

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” amintiri cu None chiar de față cu Livian

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies