Puterea dragostei

Despre Puterea dragostei

Cristina Mihaela a dat startul sezonului 4 "Puterea Dragostei".

Emisiunea este difuzata de luni pana vineri, de la ora 11:00 si de la ora 17:00, si sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Cristina Mihaela este prezentatoarea Puterea dragostei, sezonul 3

Show-ul “Puterea Dragostei”, un fenomen national!

 

Show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” câștigă tot mai mulți fani, cu fiecare ediție difuzată, concurenții înscriși în cursa pentru a-și găși sufletul pereche se bucură de sute de mii de susținători, în fața micilor ecrane, dovadă stând audiențele uriașe înregistrate de emisiunea difuzată la Kanal D! 

Gala de duminică a emisiunii “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe. Pe întreaga perioadă de difuzare a reality-ului matrimonial (16:00 – 18:00) o medie de 715.000 de fani urmăreau în fiecare minut Gala “Puterea dragostei”. În minutul de maximă audiență, atins la 17:59, aproape un milion de telespectatori din întreagă țară erau cu ochii pe Kanal D!

Nu ratați emisiunea “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, la Kanal D! Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și în fiecare weekend, de la ora 16:00 și 19:00!

Cookies