Fostul campion mondial Leonard Doroftei, imagini inedite cu pompierii canadieni: „La povești cu eroii din Montreal!”.

Autor: Andrei Costanda

Leonard Doroftei i-a vizitat la locul de muncă pe pompierii unui post din Montreal.

Sursa: Facebook

Fostul mare pugilist a postat pe pagina sa personală de Facebook imagini cu el alături de mai mulți pompieri dintr-un post din Montreal.

Fostul campion mondial Leonard Doroftei a postat pe pagina sa personală de Facebook mai multe poze cu el alături de mai mulți pompier ai unui post din Montreal.

Întâlnire între eroi

Imaginile îl surprind pe fostul pugilist implicat într-o conversație complexă cu „salvatorii” departamentului de pompieri.

Prin postarea sa, Doroftei a descris întâlnirea sa și schimbul de povești cu eroii cotidieni, evidențiind sacrificiul și devotamentul acestora față de comunitate.

„La povești cu eroii din Montreal!”, a fost mesașul atașat fotografiilor din postarea lui Doroftei.

Descrierea folosită de „Moșul” a stârnit rapid admirația și interesul fanilor și urmăritorilor săi din mediul online, care au apreciat momentul autentic.

Pentru pompierii din Montreal, această întâlnire cu Leonard Doroftei a reprezentat o experiență memorabilă și un strop de bucurie în inimile acestor eroi anonimi, care își riscă viața zilnic în serviciul populației.

Citește și: Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox pentru ziua de 15 mai 2024: Rugăciunea rostită pentru însănătoșire grabnică

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire! Cristi Tănase a depus actele de divort după ce soția sa a obținut ordin de restricție

Cariera sportivă a lui Leonard Doroftei

În anul 2023, fostul campion mondial a reușit să primească licența de antrenr de box și își petrece tot timpul în sala din Montreal pentru a descoperi noi talente, declarând că beneficiază de un salariu de aproximativ 4000 de euro.

„Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000

de dolari canadieni (3.400-4.000 de euro). Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor.

Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic. Nu mai îmi găseam locul absolut deloc.

M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil.

Va trebui să iau o decizie cât de curând , a spus Doroftei, potrivit  GSP.ro.

Leonard Doroftei a debutat în boxul profesionist în anul 1997, la vârsta de 27 de ani, când a semnat cu clubul canadian Interbox. Pe data de 5 ianuarie 2002, „Leul” a reușit să cucerească titlul de campion mondial la categoria ușoară a WBA, învingându-l la puncte pe pugilistul argentinian Raul Horacio Balbi. Cei doi s-au mai întâlni la scurt timp la București, pe 31 mai, iar românul s-a impus categric.

Pe data de 24 octombrie 2003, Leonard Doroftei urma să dispute un meci, avându-l ca adversar pe Miguel Callist, însă meciul a fost anulat deoarece românul a depășit greutatea categoriei sale la cântarul oficial, pierzând astfel titlul de campion mondial WBA. „Moșul” s-a retras din activitate după lupta pierdută împotriva lui Arturo Gatti din data de 24 iulie 2004.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!