Nunta fără dar! Un cuplu din România a inaugurat un nou concept de nuntă: fără dar și cu un singur fel de mâncare! Cum a decurs petrecerea

Author: Diana Ghita
Actualizat: 03 apr 2024, 23:47

În ce constă nunta fără dar

Sursa: TikTok Nicoleta Oancea

În urmă cu câteva ore, artista Nicoleta Oancea a postat pe TikTok un clip de la un eveniment inedit. Aceasta le-a arătat internauților cum se desfăloară, de la cap la coadă, o nuntă fără dar.

Nunta fără dar este un concept nou apărut, lansat de către o firmă care se ocupă cu organizarea de evenimente, iar la un astfel de eveniment invitaților nu li se impune să dea bani la masă. Prima petrecere de acest fel pare să fi reprezentat un real succes, întrucât o filmare de acolo s-a viralizat rapid pe TikTok.

La nunta fără dar se servește un singur fel de mâncare

Nicoleta Oancea, o cântăreață activă pe TikTok, invitată la prima nuntă fără dar din România, a postat un filmuleț în care a surprins toate etapele evenimentului. La început, invitații au fost întâmpinați, în mod obișnuit, de către miri, pentru a ciocni un pahar de șampanie în cinstea lor.

Tot la intrare, oaspeților li s-au dat niște brățări pe care erau inscripționate niște coduri, aferente porției lor de mâncare.

După cum se poate observa în imagini, meniurile au venit la caserolă și s-a servit un singur fel de mâncare.

„Șampania ne-a așteptat la ușă, iar mirii au fost foarte drăguți. La intrare am primit această brățară, care are un tichet atașat. Cu ajutorul acestui tichet îți poți lua meniul de la nuntă. Mirii au ales să aibă un singur fel de mâncare la nunta lor, pentru că acest concept se bazează pe distracție, ci nu pe mâncat.

După câteva poze, petrecerea a început”,  a povestit Nicoleta Oancea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Un mire a plecat de la propria nuntă după ce soacra și-a făcut apariția: „Am avut mâncărimi la ochi, mâncărimi în gât și dureri de cap”. Care a fost motivul

Ce mai este diferit la nunta fără dar

Nu doar abordarea legată de meniu a fost una inedită, ci și melodia pe care cei doi îndrăgostiți au avut dansul mirilor. Aceștia au dansat, foarte dezinvolți, pe ritmurile alerte ale melodiei „De la 1 pân' la 3”, a lui Theo Rose.

Însă, de la nunta fără dar nu a lipsit nici muzica populară, pe care invitații, alături de tinerii însurăței, au încins o horă mare.

Atmosfera a fost întreținută, în total, de către trei DJ, care au avut grijă să abordeze diverse stiluri muzicale.

Pentru ca fiecare oaspete să plece cu o amintire acasă, mirii s-au gândit să închirieze și o cabină foto, unde oamenii să-și poată face poze la minut. De asemenea, de la eveniment nu a lipsit tortul, pe care îndrăgostiții l-au tăiat în timp ce toți cei prezenți cântau „Mulți ani trăiască”.

Citește și: Au divorțat din cauza unei farse. Ce a pățit o mireasă chiar în ziua nunții: ”Totul s-a desfășurat normal până la momentul tăierii tortului”

Întreaga petrecere s-a desfășurat într-un decor de poveste, iar invitații s-au arătat încântați de întreaga atmosferă și de acest nou concept, fără dar: „Nunta a decurs minunat, cu distracție și voie bună”.

@nicoletaoancea_band ❓ Ce parere ai despre acest nou concept, NUNTA FARA DAR? Scrie in comentarii ➡️ @Nunta Fără Dar #trupacover #nunta #nunta2024 #coverband #nunta2025 #bucuresti #romania ♬ original sound- Trupa Cover Nicoleta Oancea