Cum s-a produs accidentul din Giurgiu, când un tată și fiul lui și-au pierdut viața, după ce s-au urcat pe un ATV

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mai 2023, 10:02

Un tată din Giurgiu și fiul lui au murit, după ce s-au urcat pe un ATV și au intrat într-un stâlp. Cei doi nu au mai putut fi salvați, iar vinovat pentru cele întâmplate este chiar bărbatul, deoarece nu avea permis de conducere.

O familie din Giurgiu trece prin momente cumplite, după ce un tată și fiul lui au murit, după ce au intrat cu ATV-ul într-un stâlp.

Cu două luni înainte, mama copilului murea de cancer, iar, acum, singurul care a rămas în viață e fiul celor doi, în vârstă de 15 ani.

Cum au murit tatăl și fiul din Giurgiu, după ce au intrat cu ATV-ul într-un stâlp

Tatăl, în vârstă de 43 de ani, a vrut să îi facă o bucurie fiului de nouă ani și l-a scos la o plimbare cu ATV-ul, fără să știe că aceasta avea să fie ultima lor zi.

Marian și fiul lor ieșiseră la plimbare în apropiere de casă, în localitatea Cosoba, când, dintr-o dată, ATV-ul pe care în care se aflau intră într-un stâlp.

Citește și: „Ea și-a dorit să moară” Un bărbat de 87 de ani și-a legat soția cu cabluri și a electrocutat-o până la deces. Bătrânul a încercat să își pună capăt zilelor, însă nu a reușit

Marian și fiul lui sunt aruncați din ATV, iar bărbatul de 43 de ani moare pe loc, după ce s-a lovit puternic de un gard. Copilul lui de nouă ani este grav rănit și moare la scurt timp. Apelul la 112 este efectuat de urgență și, la fața locului, a ajuns și un elicopter SMURD.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Manevrele de resuscitare aplicate celor două victime nu au dat niciun rezultat și a trebuit să fie declarat decesul acestora. Conform observatornews.ro, Marian l-ar fi lăsat pe fiul lui să manevreze ATV-ul, deși nici el nu ar fi avut permis de conducere de niciun fel.

Citește și:  „Nu pot să cred că nu o să-ți mai aud niciodată vocea”. Cine este Melissa, femeia care și-a pierdut viața, după ce s-a prăbușit pe un aeroport din Turcia

Tatăl copilului nu avea permis de conducere

Deși nu avea permis de conducere, ceea ce înseamnă că nici pe ATV nu avea dreptul de a se urca, acesta deținea un vehicul de teren, dar și un tractor, pe ambele folosindu-le pentru a lucra terenul agricol.

Accident grav în Teleorman, între două autocare și un TIR. Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție

În urmă cu două luni, soția acestuia a murit, după ce s-a luptat cu cancerul. Cei doi soți aveau doi copii: băiatul de nouă ani, care a murit, și un băiat de 15 ani, care va crește fără părinți și fără frate.

Martorii susțin că, în ziua în care a scos ATV-ul din curte, a fost și prima dată când l-a condus. Mai mult decât atât, ar fi mers și încet, întrucât cel mic să nu fie pus în pericol. „O tragedie. Viteză sigur nu a avut”.  Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca adolescentul de 15 ani să fie crescut de familia din partea tatălui.

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!