Incident sângeros la o nuntă din Bragadiru. Un bărbat a fost înjunghiat în fața localului unde avea loc petrecerea. De la ce a început răfuiala

Author: Madalina Maftei

Un bărbat a fost înjunghiat în fața localului unde avea loc petrecerea. De la ce a început răfuiala

Seara trecută, un bărbat a fost înjunghiat cu sânge rece în timpul unei petreceri, în Bragadiru. Martorii susțin că acesta ieşise în faţa localului pentru a vorbi cu un alt bărbat care nu era invitat la petrecere și s-au luat la ceartă.

Răfuială, seara trecută, la o nuntă în localitatea Bragadiru. Un nuntaș a fost înjunghiat de un bărbat care nu era invitat la petrecere. Între cei doi s-a declanșat o discuție aprinsă, scandalul a degenerat rapid, iar agresorul a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat victima în zona abdomenului.  

Un bărbat a fost înjunghiat la o nuntă în Bragadiru

Imediat după incident, atacatorul s-a făcut nevăzut. Bărbat înjunghiat a fost transportat în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. 

Surse din poliție spun că invitatul venise la petrecere cu fratele și cumnata lui, dar nimeni nu știe exact cu cine s-ar fi certat și care ar fi fost motivul disputei.

" La data de 28 mai a.c., în jurul orei 21:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută. La

fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine. De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei"
, a transmis IPJ Ilfov.

Citește și: Un copil de 2 ani a început să sângereze în timp ce era la creșă. Personalul și-a dat seama că acesta a fost împușcat

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

În prezent, poliţistii desfăşoară o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul şi dacă există şi alte persoane implicate în incident. 

Răfuială de zile mari între Amna și Anda Adam în culisele Bravo, ai stil! Celebrities:

Doru Costea, patron restaurant: „Nu am aflat pur și simplu nimic, decât că două persoane se ceartă afară și când am ieșit afară, una dintre persoane era căzută și înjunghiată. Cealaltă persoană nu știu cine este, nu am văzut-o, nu o cunoaștem.

Cel căzut era de la eveniment, dar în restaurant nu s-a întâmplat nicio discuție, nicio ceartă. Agresorul nu-i de aici, nu știm de ce s-au certat și ce s-a întâmplat”, potrivit stirileportv.ro.

Citește și: „Ea și-a dorit să moară” Un bărbat de 87 de ani și-a legat soția cu cabluri și a electrocutat-o până la deces. Bătrânul a încercat să își pună capăt zilelor, însă nu a reușit

 

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.