„Ea și-a dorit să moară” Un bărbat de 87 de ani și-a legat soția cu cabluri și a electrocutat-o până la deces. Bătrânul a încercat să își pună capăt zilelor, însă nu a reușit

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 mai 2023, 17:14

Un bărbat de 87 de ani și-a electrocutat soția până la deces

Sursa: PixaBay

Bătrânul de 87 de ani ce a decis să îi pună capăt zilelor prin electrocutare soției sale ce suferea de Alzheimer.

Incidentul a avut loc în Franța, acolo unde un bărbat de 87 de ani și-a legat soția ce suferea de Alzheimer și a electrocutat-o până ce aceasta și-a dat ultima suflare.

Bătrânul a încercat să își pună capăt zilelor, însă nu a reușit.

Citește și: O mamă a patru copii a decedat din motive necunoscute la Spitalul Municipal Aiud

Un bărbat de 87 de ani și-a electrocutat soția până la deces

Această dramă a avut loc în casa lor din Verrières-le-Buisson, Essonne, Franța, loc unde pensionarul și-a legat soția cu cabluri, joi dimineață, urmând să o electrocuteze până când aceasta avea să își dea ultima suflare.

Bărbatul a fost arestat vineri după ce soția sa ce suferea de Alzheimer a decedat, iar atunci când autoritățile au ajuns la fața locului, bătrânul de 87 de ani a recunoscut ceea ce a făcut, însă a adăugat că ar fi făcut-o la cererea soției sale. 

Pensionarul ar fi dorit să își ia viața după ce a electrocutat-o pe soția sa, însă nu a reușit, urmând astfel să fie internat la spital, însă nu presanta un pericol de deces.

A fost deschisă o anchetă pentru crimă, a declarat procuratura Evry-Courcouronnes, potrivit observatornews.ro .  

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Citește și: Accident violent în Focșani! Două femei au ajuns în spital după ce s-au ciocnit

Un incident asemănător a avut loc în anul 2017

Puțini știu acest lucru despre ea. Drama care i-a marcat viața lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a pățit concurenta la 13 ani?

Incidentul din Franța nu este singurul ce a avut loc, o întâmplare asemănătoare a avut loc în luna octombrie a anului 2017, atunci când un bărbat de 88 de ani și-a înjunghiat mortal partenera.

Bătrânul a fost arestat și condamnat la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare pentru înjunghierea soției sale ce suferea de Alzheimer, în anul 2020.

Instanța a considerat că bărbatul ce și-a înjunghiat soția nu avea discernământ în momentul în care a comis crima, acesta alertând între „epuizarea sa fizică și psihică”, „supărarea foarte mare” și „neputința lui” în fața bolii soție deoarece medicii i-au spus că nu se mai poate face nimic în privința ei. 

Citește și: „Am încercat să-i scoatem. Nu aveai ce să scoți”. Cum s-a produs accidentul din Mehedinți, în urma căruia trei tineri și-au pierdut viața

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”