O mamă a patru copii a decedat din motive necunoscute la Spitalul Municipal Aiud

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 mai 2023, 09:50

O mamă a patru copii a decedat din motive necunoscute la Spitalul Municipal Aiud

Sursa: Pexels.com

O femeie în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața la ATI din motive necunoscute, aceasta lăsând în urmă patru copii.

Mama de 41 de ani s-a prezentat marți la Spitalul Municipal Aiud din cauza unei formațiuni tumorale în zona pelvisului, iar joi a fost dusă de urgență în sala de operații. 

Citește și: Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

O mamă a patru copii a decedat din motive necunoscute la Spitalul Municipal Aiud

Femeia în vârstă de 41 de ani a mers marți la Spitalul Municipal Aiud din cauza unei formațiuni tumorale în zona pelvisului, iar după două zile în care a avt dureri în zona abdomenului, aceasta a fost dusă de urgenţă în

sala de operaţie. Doctorii i i-au făcut inițial anestezie injectabilă în coloană, dar nu a avut niciun efect, ulterior au făcut o anestezie oro-traheală sau generală, urmând ca pacienta să fie intubată. 

Primul având loc după anestezie, atunci când a fost resuscitată zeci de minute și dusă în secția de terapie intensivă, acolo unde și-a pierdut viața. Medicii chirurgi nu au mai putut să o opereze pe femeia de 41 de ani deoarece aceasta a suferit al doilea stop cardio-respirator, care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare atunci când se afla la Terapie Intensivă. 

„Intervenţia chirurgicală nu a mai avut loc, pentru că, la scurt timp după anestezie şi intubaţie oro-traheală, pacienta prezintă stop cardio-respirator, care a răspuns manevrelor de resuscitare. Pacienta a fost transferată în secţia de Terapie Intensivă pentru îngrijiri suplimentare.”,  a declarat Dr. Mircea Adrian Domșa- director medical spitalul Aiud, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Citește și: Moarte suspectă într-un spital din Aiud. O femeie de 41 de ani s-a stins din viață după anestezie. Urma să fie operată când a intrat în stop cardio-respirator

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă 

În prezent nu se cunoaște cauza pentru care mama de 41 de ani și-a pierdut viața, datele preliminare ale necropsiei nu au putut stabili o cauză exactă a morţii, însă se vor realiza mai multe analize de laborator. 

Poliția a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, însă criminaliștii nu au primit momentan sesizări sau plângeri de la membrii familiei, însă anchetatorii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a continua cercetările.. Femeia de 41 de ani era mama a patru copii, pe care îi creștea singură deoarece soțul ei era plecat în străinătate. 

El este Mihai, salvatorul copilului de 10 ani din accidentul din Botoşani în care au murit trei persoane

S-au autosesizat și cei de la DSP Alba, care astăzi efectuează un control la spital, în ceea ce privește condițiile sanitare din unitate.

Citește și: „Agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea”. După ce s-a spus că s-a bătut cu Anghel Damian, Theo Rose povestește ce s-a întâmplat, de fapt

Sursa: cotidianonline.ro

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.