Moarte suspectă într-un spital din Aiud. O femeie de 41 de ani s-a stins din viață după anestezie. Urma să fie operată când a intrat în stop cardio-respirator

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 mai 2023, 19:18

O femeie de 41 de ani s-a stins din viață după anestezie. Urma să fie operată când a intrat în stop cardio-respirator

Sursa: PixaBay

În cadrul Spitalului Municipal Aiud se desfășoară anchetă pentru moarte suspectă, după ce o femei de 41 de ani a murit la scurt timp după ce a fost anesteziată. Pacienta urma să fie operată şi a intrat în stop cardio-respirator.

Femeia de 41 de ani a intrat în stop cardio-respirator imediată după anestezie.

Medicii au resuscitat-o chiar în sala de operații și, ulterior, au transferat-o la Terapie Intensivă, acolo unde și-a dat ultima suflare.

O femeie de 41 de ani din Aiud s-a stins în brațele medicilor

Pacienta s-a prezentat miercuri la spitalul din Aiud, acuzând dureri, fiind diagnosticată cu o tumoare în zona pelvisului.

Pentru că femeia nu a mai putut face față durerilor mult prea mari, a fost dusă în sala de operații pentru a intervenii chirurgical.

Medicii i-au făcut inițial anestezie injectabilă în coloană, dar nu a avut niciun efect, ulterior au făcut o anestezie oro-traheală sau generală, pacienta a fost intubată. Atunci a intrat în stop cardio-respirator înainte ca medicii să înceapă operația. A fost resuscitată zeci de minute și dusă în secția de terapie intensivă, unde a făcut un al doilea stop cardio-respirator, la care resuscitarea nu a mai avut succes.  

Citește și: Răsturnare de situație în cazul tânărului din Râmnicu Vâlcea care și-a dat foc în fața unei săli de jocuri. Anchetatorii au o nouă ipoteză

Poliția a fost sesizată și a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, însă doar pentru faptă. Familia femeii nu a depus nicio plângere. Polițiștii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a continua cercetările. S-au autosesizat și cei de la DSP Alba, care astăzi efectuează un control la spital. Vor fi verifica doar condițiile sanitare din unitate, pentru că nu au competență de altceva.  

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Citește și: Cauza decesului unei tinere de doar 26 de ani, care s-a prăbușit din senin când lua cina cu familia: „Îmi e atât de dor de tine, sora mea!”

O tânără de doar 26 de ani a decedat în timp ce lua cina cu familia, după ce s-a prăbușit din senin

Mama Daniellei, Kay, a încercat să-i ofere primul ajutor fiicei sale după aceasta s-a prăbușit din senin dar, din nefericire, totul a fost în zadar. Moartea tinerei de 26 de ani a venit la o lună după ce aceasta se împiedicase și-și rupsese piciorul în timp ce mergea spre casă de la o ieșire cu prietenii ei.

Medicii sunt de părere că, după operație, s-a format un cheag de sânge care a ajuns în plămânul tinerei și a dus la o embolie pulmonară.

Deocamdată, se așteaptă autopsia pentru confirmarea cauzei decesului.

De atunci, avea o placă în picior, motiv pentru care o operație chirurgicală de urgență a fost necesară. Tânăra se recupera la părinții ei atunci când intrase în stop cardiac.

Mama Daniellei a anunțat că fiica ei a murit pe Facebook:  „  Cu cea mai mare tristețe vă informez pe toți că fiica noastră Daniella Jade Duchatel a murit liniștit aseară. Vă rog să ne acordați ceva timp ca să ne împăcăm cu pierderea noastră”.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, la Kanal D, căsnicia lui Yildiz, în pericol

 

 


Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!