„Nu pot să cred că nu o să-ți mai aud niciodată vocea”. Cine este Melissa, femeia care și-a pierdut viața, după ce s-a prăbușit pe un aeroport din Turcia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mai 2023, 14:55

Melissa a murit la doar 30 de ani, după ce s-a prăbușit pe un aeroport din Turcia, în fața familiei. A fost nevoie de o strângere de fonduri, deoarece asigurarea de călătorie a expirat.

Melissa Kinsella a murit, după ce s-a prăbușit pe un aeroport din Turcia, în fața familiei.

Aceasta se afla în vacanță și, printre persoanele cu care plecase, se aflau și cei trei copii ai ei.

Cine este Melissa, femeia care a murit, după ce a căzut pe un aeroport din Turcia

Melissa Kinsella se întorcea din Marea Britanie și, pe aeroportul din Turcia, s-a prăbușit. Melissa avea 30 de ani și era mama a trei copii care, acum, vor trebui să crească fără cea care le-a dat viață.

Potrivit BBC, familia acesteia a precizat că Melissa a fost trimisă înapoi în Marea Britanie, după ce a fost lăsată în comă pe un aeroport din Turcia.

„Inimile noastre sunt frânte pentru totdeauna. După 12 zile de luptă pentru viața frumoasei noastre fiice, testele dovedesc că nu mai avem ce să facem. Nu avem cuvinte pentru a exprima ce simțim, dar le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să o aducem acasă”, a fost mesajul transmis de familia Melissei.

Citește și: Doi români au decedat în urma unui accident grav de mașină din Bulgaria

Pe data de 15 mai, aceasta a suferit un atac vascular cerebral, chiar în momentul în care se pregătea, împreună cu familia, să se îmbarce în avionul care urma să zboare spre casă. Mai mult decât atât, miercuri, aceasta a ajuns la spitalul din Merseyside, după ce s-a strâns suma de 50.000

de lire sterline, pentru a se putea plăti o ambulanță aeriană.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat

„Suntem atât de recunoscători că au adus-o acasă, pentru a ne lua rămas bun”, a transmis cumnata acesteia.

Întoarcerea acasă a Melissei a fost posibilă printr-o strângere de fonduri

Familia Melissei a avut nevoie de o sumă de bani destul de mare, pentru a putea să o aducă înapoi, în țară și, pentru ca acest lucru să se poată întâmpla, a fost nevoie de o strângere de fonduri. Familia decedatei a anunțat că nu va uita niciodată acest gest, deoarece, fără oamenii care au oferit sumele de bani, nu s-ar fi descurcat.

Care au fost cele mai grele momente din închisoare pentru Victor Becali „Am avut mereu rușinea asta”

„Nu pot să cred că nu o să-ți mai aud niciodată vocea. Am inima zdrobită pentru familia ta, pentru fetele tale, prietenii tăi. Nu voi mai avea niciodată un prieten ca tine, pentru că ai fost una la un milion. Te iubesc!”, a transmis cea mai bună prietenă a femeii.

Citește și: Un influencer a decedat după ce a băut o populară băutură alcoolică

„În timp, ne vom consola cu gândul că i-a ajutat pe alții. Era exact ca Missy- avea o inimă de aur și îi ajuta mereu pe alții”, a precizat cumnata femeii care și-a pierdut viața.