Andreea Antonescu, mai sinceră ca niciodată, după despărțirea de fostul partener: „Vorbele de la început și faptele ulterioare nu duc în aceeași direcție”. Artista a spus lucrurilor pe nume

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 apr 2024, 00:35

Andreea Antonescu și tatăl fiicei sale, născută în urmă cu doar câteva luni, s-au despărțit. De curând, aceasta a vorbit despre cele mai importante aspecte pe care ea pune accentul într-o relație, la scurt timp după ce a spus că despărțirea a fost cauzată de nepotrivirea de caracter.

La scurt timp după ce și-a adus pe lume cel de-al doilea copil, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit. Relația lor începuse la puțin timp după ce, în anul 2022, a divorțat de tatăl primei sale fete.

Declarațiile uimitoare făcute de Andreea Antonescu, după botezul fiicei

În urma anunțului despărțirii de Victor Vrînceanu, Andreea Antonescu a mărturisit că vinovată pentru separarea lor este nepotrivirea de caracter.

Recent, artista a făcut unele dezvăluiri neașteptate, în cadrul unui podcast.

Aceasta a mărturisit că, din punctul ei de vedere, o relația nu poate să existe fără adevăr și fără iubire. De asemenea, la fel de importantă pentru ea este și comunicarea, dar și consecvența, deoarece, în multe cazuri, lucrurile și promisiunile pe care partenerii și le fac la început de drum rămân doar vorbe, deoarece acțiunile demonstrează contrariul.

Citește și: Andreea Antonescu mesaj emoționant în miez de noapte: „Mi-e atât de dor de tine, iubirea mea”

Ulterior, aceasta a adăugat că fiecare persoană trebuie să se maturizeze emoțional, pentru a ști ce trebuie să aducă într-un cuplu și pentru ca relația în care a intrat să se desfășoare așa cum ar fi normal, fără lipsurile care ar putea duce la destrămarea ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce contează cel mai mult pentru Andreea Antonescu într-o relație

Andreea Antonescu a precizat că există un set de valori la care ține foarte mult și pe care își dorește să le vadă și la oamenii din jurul ei, atât timp cât ea le oferă celorlalți cel mai bun tratament.

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, responsabilitatea de a clădi un caracter frumos. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă, ne definesc. Iubirea, din punctul meu de vedere, nu există fără respect, bun simț și adevăr.

Citește și: El este bărbatul care a ajutat-o pe Andreea Antonescu să treacă mai ușor prin despărțirea de fostul iubit: „Ne topim de iubire”. Cu cine își petrece vedeta timpul

Ca orice femeie, am nevoi și dorințe. Țin mult la ele. Îmi place comunicarea deschisă în orice relație, de orice gen. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase, ton jos și blândețe. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu duc în aceeași direcție. Atât am de spus”,  a spus aceasta.

Mai mult decât atât, Andreea Antonescu a mărturisit că ea și fostul partener au rămas în relații foarte bune, de prietenie chiar, mai ales că un copil este la mijloc.

De asemenea, acesta ține foarte mult și la prima fiică a artistei, iar micuța se bucură de iubirea și de atenția amândurora.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!