Dezvăluiri exclusive! În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu tatăl fetiței ei după separare

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 dec 2022, 02:55

In ce relatii au ramas Andreea Antonescu cu fostul ei sot

Sursa: Instagram

Andreea Antonescu a facut cateva dezvaluiri despre relatia pe care o are cu fostul partener de viata si tatal fetitei ei, Sienna.

Cantareata nu s-a sfiit sa vorbeasca despre legatura pe care o are cu fostul ei partener de viata, Traian Spak, cu care are o fetita de 11 ani, pe Sienna: "Noi am ramas in relatii foarte bune, este un adevarat om pentru ca in ziua de azi e mare lucru sa fii un om, stim care ne este scopul si putem fi impliniti si fericiti si separati. Un final de relatie nu inseamna scandal, noi nu suntem asa.

Asta imi doresc, indiferent de orice. Eu stau in America, insa am ramas in Romania pentru cariera. Eu nu vreau sa arat ce e in spatele usilor."

In ce relatii au ramas Andreea Antonescu si fostul ei sot

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Antonescu a recunoscut ca are o relatie extrem de stransa cu fiica ei si chiar i-a marturisit pustoaicei acest lucru: "Nu stiu ce am facut de mi te-a dat Dumnezeu

perfecta. Am un copil minunat. Eu vreau sa fie fericita, este singurul lucru. Cred ca este cel mai important acest lucru. Ce facem cu sufletu, ca asa suntem multi care avem cariere. Cel mai important este sa fii bine. Eu ii explic tot. Am lasat-o sa decida. I-am prezentat toate partile, a luat deciziile suportand si consecintele.

Imi admir parintii. Cea mai grea meserie este cea de parinte.

Nu ii pot acuza de nimic. Si-au dorit sa scoata ce e mai bun din mine si fratele meu. Nu ne-au lasat niciodata singuri si admir foarte tare pentru ce au facut pentru noi, indiferent de metodele aplicate. Mama ma ajuta foarte mult in cresterea Siennei, dar da, au fost lucruri pe care nu le-am aplicat in a o creste pe fetita mea," a dezvaluit Andreea Antonescu in exclusivitate pentru emisiunea online wownews.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!