Andreea Antonescu mesaj emoționant în miez de noapte: „Mi-e atât de dor de tine, iubirea mea”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 ian 2024, 03:55

Andreea Antonescu

Sursa: https://www.facebook.com/andreeaantonescupaginaoficiala

Andreea Antonescu a devenit mamă, din nou, în luna decembrie 2022, dar acest lucru nu o împiedică să nu se gândească la fiica cea mare. Aceasta i-a transmis un mesaj Siennei.

Fiica cea mare a Andreei Antonescu, Sienna Spak, locuiește în America cu tatăl său și refuză să se mute în România. Andreea Antonescu i-a transmis acesteia un mesaj plin de emoție.

Siennei Spak, fiica cea mare a Andreei Antonescu, refuză să se mute în România

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu un mesaj emoționant dedicat celei mai importante persoane din viața ei.

Artista a devenit recent mamă pentru a doua oară, când a adus-o pe lume pe Victoria.

În anul 2011, Andrea Antonescu și Traian Spak, cu care avea o relație la acea vreme, erau fericiți, pentru că jumătatea trupei Andre urma să o aducă pe lume pe prima lor fiică, însă, relația dintre cântăreață și tatăl fiicei sale nu a mers așa cum aceasta și-ar fi dorit, astfel că inevitabilul s-a produs, iar cei doi au ales să se despartă.

Citește și: El este bărbatul care a ajutat-o pe Andreea Antonescu să treacă mai ușor prin despărțirea de fostul iubit: „Ne topim de iubire”. Cu cine își petrece vedeta timpul

Fiica sa, Sienna a ales să rămână alături de tatăl său în America, refuzând să se mute în România. Aceasta vine în vizită, în vacanțe la mama sa.

Sienna adoră moda, iar imaginile de pe rețelele de socializare nu mai au nevoie de nicio descriere. Pe Instagram, fiica Andreei Antonescu postează des fotografii cu diferite ținute. Nici muzica nu este un domeniu străin pentru Sienna, care își dorește să îi calce pe urmele mamei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Antonescu mesaj emoționant pentru Sienna

Din cauza distanței mari, cântăreața îi simte lipsa fiicei sale și se gândește destul de des la aceasta.

Sâmbătă seara, Andreea a avut un astfel de episod și nu a mai rezistat și a ales să posteze un mesaj pentru Sienna alături de mai multe poze cu aceasta.

„Știați că mie nu-mi place înghețata? Și cu toate astea, singurele dăți când mănânc sunt cele când vrea @sienna_spak să gust și eu! Mi-e atât de dor de tine, iubirea mea!” a zis aceasta.

Sienna i-a mărturisit artistei că nu-și dorește să locuiască în România, cel puțin pentru moment, așa că a rămas în grija tatălui, în America. Decizia fetei nu i-a picat prea bine  cântăreței, dar este conștientă că traiul peste hotare este mult mai benefic pentru fata ei, mai ales din punct de vedere educațional.

Sursă: wowbiz.ro 

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!