El este bărbatul care a ajutat-o pe Andreea Antonescu să treacă mai ușor prin despărțirea de fostul iubit: „Ne topim de iubire”. Cu cine își petrece vedeta timpul

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 dec 2023, 04:00

Cu cine își petrece vedeta timpul

Sursa: Instagram Andreea Antonescu

La nici trei luni după ce au devenit părinți, Andreea Antonescu și tatăl fetei lor s-au despărțit. Separarea a fost neașteptată pentru toată lumea, deoarece părea că cei doi se înțeleg de minune.

La două săptămâni după anunțul despărțirii, Andreea Antonescu s-a afișat cu bărbatul cu care își petrece cel mai des timpul, alături de fiica ei cea mică. Este vorba despre o persoană foarte importantă. 

Bărbatul care a ajutat-o pe Andreea Antonescu să treacă mai ușor prin despărțirea de fostul iubit

Andreea Antonescu se focusează pe creșterea celor două fiice ale sale și este foarte interesată de activități de mămici de bibici! Din fericire, vedeta este susținută foarte mult moral de familia ei, astfel că nu are timp să fie mohorâtă.

Recent, Andreea Antonescu a apărut în mediul online cu un bărbat și cu fiica ei cea mică în același pat. Este vorba de fratele ei, Răzvan Antonescu, de care este foarte apropiată. 

Citește și: Dezvăluiri exclusive! În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu tatăl fetiței ei după separare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Frații Antonescu sunt foarte apropiați unul de celălalt si se ajută mereu reciproc. Cu câteva ore în urmă, Andreea și Răzvan, împreună cu bebelușul vedetei, s-au reunit și au făcut o fotografie emoționantă. 

„Bebelina doarme dusă de două ore, iar eu și Răzvan ne topim de iubire lângă ea” , a scris Andreea Antonescu, pe Instagram, fermecată de frumusețea copilului ei.

De ce s-au despărțit Andreea Antonescu și fostul ei iubit

Andreea Antonescu a fost întrebată de zeci de ori de ce s-a despărțit de tatăl fetiței ei dar, până acum, vedeta a decis să păstreze discreția. Cântăreața a recunoscut că la mijloc a fost vorba despre o nepotrivire de caracter.

Citește și: Andreea Antonescu, la “Dimineața cu noi”: “Scopul meu este acela ca Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei!”

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru.

Simplu. Nepotrivire de caracter. Știu, sună clișeic, dar chiar așa este.”, a spus Andreea Antonescu.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!