Andreea Antonescu, la “Dimineața cu noi”: “Scopul meu este acela ca Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei!”

Author: Oana Iosif

Andreea Antonescu, la “Dimineața cu noi”

Astăzi, la “Dimineața cu noi”, Andreea Antonescu a venit să ne împărtășească câteva dintre planurile de viitor. Revenită recent din Statele Unite ale Americii, Andreea Antonescu a făcut câteva dezvăluiri legate de planurile imediat următoare.

“Am fost în vacanță în America și voi mai pleca într-o altă vacanță, tot acolo  😊, iar apoi voi merge într-un city break la Roma (…) În America merg împreună cu Sienna (fiica artistei – n.r.), îi cam place pentru că de mică numai pe acolo a stat  😊   (…)”, spune Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, la “Dimineața cu noi”

Cum ar reacționa Andreea Antonescu dacă într-o zi, fiica ei i-ar spune că vrea să rămână în Statele Unite ale Americii, ne-a dezvăluit chiar artista.

            “Ce să fac? Folosesc acea vorba veche a mea <Da-mi-ar Dumnezeu sănătatea și înțelepciunea necesare pentru a-mi susține copilul și pentru a fi alături de el, pentru tot restul vieții!>, pentru că scopul meu este acela că Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei”,  a mărturisit artista.

Bună și <veche> prietenă cu Bursucu, Andreea Antonescu s-a emoționat atunci când <matinalul> a dezvăluit publicului faptul că artista este o mama excepțională, foarte implicată în creșterea și educația fetiței ei. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Andreea Antonescu a mărturisit că a înșelat! Ce mărturisiri incredibile a făcut artista la Teo Show! "Eram mică pe vremea când am înșelat"

“Bursucule, mă faci să plâng! Este prioritar să ai grijă de copilul tău. Mama fiind, și cred că toate mamele mă înțeleg, (copilul – n.r.) este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla oricui!”,  a spus emoționată artista.