Prima reacție a lui Carmen Tănase după moartea lui Alexandru Arșinel. Actrița este îndurerată: „S-a chinuit extrem de rău”

Author: Lavinia Medrea

Actrița este îndurerată: „S-a chinuit extrem de rău”

Sursa: Facebook Carmen Tănase/Alexandru Arșinel - colaj Kanal D

Alexandru Arșinel s-a stins din viață ieri, 29 septembrie 2022, la vârstă de 83 de ani. Vestea morții actorului a venit ca un cuțit în inima teatrului românesc.

Carmen Tănase, o mare actriță din România și colegă de breaslă cu regretatul Alexandru Arșinel, a fost șocată la auzul veștii că unul dintre titanii actoriei românești s-a stins din viață. 

Carmen Tănase, prima reacție după moartea lui Alexandru Arșinel

Moartea marelui actor Alexandru Arșinel a venit într-un moment foarte neașteptat. Titanul actoriei a murit ieri seară, 29 septembrie 2022, și a lăsat în urmă o familie, prieteni și colegi îndurerați. 

Carmen Tănase a aflat de la jurnaliști că Alexandru Arșinel a decedat, moment în care și-a exprimat profundele regrete pentru colegul ei de breaslă, foarte apreciat în teatrul românesc.

Citeste si: Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Femeia e paralizată de ani buni, după un accident casnic: “Suferă de o tristeţe cumplită”

„A murit? Acum? Ce să zic… ufff… ce poți să zici, îmi pare extraordinar de rău că a murit… Dumnezeu să-l odihnească!”, a mărturisit Carmen Tănase, potrivit  cancan.

Carmen Tănase și-a exprimat regretul față de chinurile prin care  „monstrul sacru al teatrului românesc”, așa cum era poreclit Alexandru Arșinel, a trebuit să treacă în ultimii săi ani de viață. Actrița a mai mărturisit și că Alexandru Arșinel, alături de regretata Stela Popescu, au fost și vor rămâne unii dintre cei mai mari actori de comedie.

„În ultima perioadă, s-a chinuit extrem de rău, a fost foarte bolnav… Un mare actor de comedie, el și cu Stela Popescu”, a mai precizat Carmen Tănase.

De ce a murit Alexandru Arșinel

Cel care a confirmat pentru prima dată moartea actorului Alexandru Arșinel a fost chiar fiul lui. Marele titan al comediei a fost foarte slăbit în ultimul timp pentru că se confrunta cu grave probleme de sănătate.

Care este, de fapt, cauza morții lui Alexandru Arșinel. Marele actor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Citeste si: Boala de care suferea Alexandru Arșinel. Ultimii ani și i-a petrecut prin spitale

Alexandru Arșinel era internat de o săptămână la Terapie Intensivă la Spitalul Universitar din București. În final, s-a stins din viață ieri, 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani, trecând la dreapta colegei sale preferate, Stela Popescu.

Alexandru Arșinel va fi condus pe ultimul drum în zilele ce urmează și va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, unde și-a luat loc de veci încă din anul 2014.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies