Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel! Marele actor își pregătise deja mormântul

,
alexandru arsinel mormant

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Facebook Gabriela Firea]

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel? Marele actor, care a încetat din viață joi,  își pregătise deja locul de veci.

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel? Actorul, care a murit joi seara la Spitalul Universitar București, își pregătise locul de veci încă din anul 2014, atunci când s-a confruntat cu probleme mari de sănătate, el fiind supus unui transplant renal.

Speriat, la vremea respectivă, actorul și-a cumpărat atunci loc de veci, unde și-a făcut mormânt

Citeste si: A murit Alexandru Arșinel. Marele actor s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Care a fost cel mai mare regret al său

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde marele actor și-a pregătit din timp locul de veci. Mai exact, în anul 2014, problemele mari de sănătate cu care s-a confruntat acesta l-au determinat să-și cumpere loc de veci în cimitirul Bellu, acolo unde și-a pregătit și mormântul.

„Sunt un om gospodar! Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, declara în urmă cu câțiva ani marele actor. 

Mormântul lui Alexandru Arșinel este situat în apropierea capelei centrale din Cimitirul Bellu, dar nu se află pe celebra Alee a Artiștilor. 

Citeste si: Mesajul transmis de Dan Negru, după moartea lui Alexandru Arșinel: „Azi a venit ziua”

Cum arată mormântul lui Alexandru Arșinel 

mormant alexandru arsinel

Cum arată mormântul lui Alexandru Arșinel

[Sursa foto: wowbiz]

Mormântul lui Alexandru Arșinel a reprezentat, până acum, un punct de atracție al cimitirului Bellu. Toată lumea a putut vedea cum arată mormântul lui Alexandru Arșinel, despre care însuși marele actor povestea cu plăcere despre el. Marele actor a ales o marmură specială pe care a adus-o de la Botorca. 

Nu am nicio teamă de moarte. E un lucru inevitabil. Mă gândesc la asta. Mi-am făcut și mormânt. Da. Am mormânt în Bellu. L-am și fotografiat și povestesc cu o placere despre el! 

„Mă, dacă ați vedea voi ce frumos l-am făcut! Am adus marmura de la Botorca (...)  Acum doi ani eram la Torino cu un spectacol. Eram în culise și o femeie se repede la mine albă ca varul, își face cruce și îmi zice: <Doamne! Dumneavoastră sunteți! Bine că trăiți! Că v-am văzut mormântul în Bellu!”>.

„Mie îmi e dragă viața. Nu îmi doresc sa ma sfârșesc în chinuri, sincer iți spun. Aș vrea să fie un fleoșc și să o iau la goană pe tunelul ala cu mâinile ridicate la Dumnezeu și să îi spun că mă predau și să nu mă arunce în cazanul cu smoală” a declarat, în urmă cu câțiva ani, Alexandru Arsinel pentru revista Tabu. 

Citeste si: Alexandru Arșinel, transferat la Terapie Intensivă! Ce se întâmplă în aceste clipe cu marele actor

Alexandru Arșinel a murit 

Alexandru Arșinel a murit joi seara, la Spitalul Universitar București.

Actorul Alexandru Arşinel era internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, au declarat pentru News.ro surse medicale. Ulterior, reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că Alexandru Arşinel a fost transferat în secţia ATI, „având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”. 

Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Avea şi diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Preț benzină și motorină 9 decembrie 2022: La ce preț a ajuns vineri litrul de benzină și de motorină

Un gigant chinez investește 10 mil. euro la Timişoara, în prima fabrică din Europa. Grupul va produce componente pentru frigidere, espressoare şi aragaze

Preț benzină și motorină 9 decembrie 2022: La ce preț a ajuns vineri litrul de benzină și de motorină

Alte 15 stații de încărcare pentru mașinile electrice vor fi instalate în Brașov. Cât costă montarea acestora și unde vor fi amplasate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies