Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel! Marele actor își pregătise deja mormântul

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 29 sep 2022, 21:39

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Sursa: Facebook Gabriela Firea

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel? Marele actor, care a încetat din viață joi,  își pregătise deja locul de veci.

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel? Actorul, care a murit joi seara la Spitalul Universitar București, își pregătise locul de veci încă din anul 2014, atunci când s-a confruntat cu probleme mari de sănătate, el fiind supus unui transplant renal.

Speriat, la vremea respectivă, actorul și-a cumpărat atunci loc de veci, unde și-a făcut mormânt

Citeste si: A murit Alexandru Arșinel. Marele actor s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Care a fost cel mai mare regret al său

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde marele actor și-a pregătit din timp locul de veci.

Mai exact, în anul 2014, problemele mari de sănătate cu care s-a confruntat acesta l-au determinat să-și cumpere loc de veci în cimitirul Bellu, acolo unde și-a pregătit și mormântul.

„Sunt un om gospodar! Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, declara în urmă cu câțiva ani marele actor. 

Mormântul lui Alexandru Arșinel este situat în apropierea capelei centrale din Cimitirul Bellu, dar nu se află pe celebra Alee a Artiștilor. 

Citeste si: Mesajul transmis de Dan Negru, după moartea lui Alexandru Arșinel: „Azi a venit ziua”

Cum arată mormântul lui Alexandru Arșinel 

Mormântul lui Alexandru Arșinel a reprezentat, până acum, un punct de atracție al cimitirului Bellu. Toată lumea a putut vedea cum arată mormântul lui Alexandru Arșinel, despre care însuși marele actor povestea cu plăcere despre el.

Marele actor a ales o marmură specială pe care a adus-o de la Botorca. 

Nu am nicio teamă de moarte. E un lucru inevitabil. Mă gândesc la asta. Mi-am făcut și mormânt. Da. Am mormânt în Bellu. L-am și fotografiat și povestesc cu o placere despre el! 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Mă, dacă ați vedea voi ce frumos l-am făcut! Am adus marmura de la Botorca (...)  Acum doi ani eram la Torino cu un spectacol. Eram în culise și o femeie se repede la mine albă ca varul, își face cruce și îmi zice: <Doamne! Dumneavoastră sunteți! Bine că trăiți! Că v-am văzut mormântul în Bellu!”>.

„Mie îmi e dragă viața. Nu îmi doresc sa ma sfârșesc în chinuri, sincer iți spun. Aș vrea să fie un fleoșc și să o iau la goană pe tunelul ala cu mâinile ridicate la Dumnezeu și să îi spun că mă predau și să nu mă arunce în cazanul cu smoală” a declarat, în urmă cu câțiva ani, Alexandru Arsinel pentru revista Tabu. 

Citeste si: Alexandru Arșinel, transferat la Terapie Intensivă! Ce se întâmplă în aceste clipe cu marele actor

Alexandru Arșinel a murit 

Alexandru Arșinel a murit joi seara, la Spitalul Universitar București.

Actorul Alexandru Arşinel era internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, au declarat pentru News.ro surse medicale. Ulterior, reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că Alexandru Arşinel a fost transferat în secţia ATI, „având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”. 

Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Avea şi diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel! Marele actor își pregătise deja mormântul

 

 

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies