Mesajul transmis de Dan Negru, după moartea lui Alexandru Arșinel: „Azi a venit ziua”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 sep 2022, 09:51

Mesajul transmis de Dan Negru, după moartea lui Alexandru Arșinel: „Azi a venit ziua”

Sursa: Instagram

Alexandru Arșinel a decedat astăzi, 29 septembrie. Vestea a fost confirmată de către fiul lui pentru fanatik.ro. Marele actor avea vârsta de 83 de ani și, în ultima vreme, avea mai multe probleme de sănătate.

Alexandru Arșinel și-a dat ultima suflare în urmă cu scurt timp.

Pe data de 29 septembrie, unul dintre cei mai mari actori ai României s-a stins din viață din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

Mesajul lui Dan Negru pentru marele actor Alexandru Arșinel

Citeste si: Ministerul Afacerilor Interne, mesaj incredibil pe pagina de Facebook: "Noi spunem că așa ceva nu am mai întâlnit și sperăm să nu mai întâlnim niciodată"

La scurt timp după ce s-a aflat de moartea lui Alexandru Arșinel, Dan Negru a postat un mesaj de rămas bun. Acesta a scris despre „Contractul din 1939”, anul în care actorul s-a născut.

În cadrul unui interviu pe care i l-a luat, prezentatorul de la Kanal D l-a întrebat pe actor ce i-ar spune lui Dumnezeu, dacă acesta l-ar chema la El.

„Contractul din 1939

 L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat « contractul pe care l-au semnat in 1939 ». Azi a venit ziua...”, a postat Dan Negru pe contul său de Facebook.

Citeste si: Alexandru Arșinel, transferat la Terapie Intensivă! Ce se întâmplă în aceste clipe cu marele actor

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta, și bună și rea, și că mi-ai ajutat aproape de fiecare dată, aproape de fiecare dată să ies din încurcătură.

Cu un lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: Doamne, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta față de mine, sunt corect cu tine, mă înclin în fața Ta în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a spus regretatul actor în cadrul interviului.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la Spitalul Universitar

Alexandru Arșinel a murit la Spitalul Universitar din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Acesta a fost inernat în urmă cu două săptămâni, pe data de 15 septembrie.

De o săptămână, din cauza complicațiilor care au apărut, acesta fusese transferat la secția de Terapie Intensivă.

„Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat.

Program TV Kanal D Crăciun 2022. Ce surprize ți-au pregătit vedetele Kanal D în zilele de 24, 25 și 26 decembrie 2022

Citeste si: L-a iertat sau nu pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la Teatru? Actorul Romică Țociu a explicat ce anume i s-a întâmplat la acel moment! „Am suferit si chiar am plâns ca am plecat de la Tănase”

Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, se arăta acum o săptămână, conform unui comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgență.

În urmă cu ceva timp, acesta a fost dus într-un azil privat, deoarece starea lui de sănătate se degradase destul de mult și avea nevoie de îngrijiri permanente și de specialitate.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies