Alexandru Arşinel, internat din nou în spital. Care este starea de sănătate a actorului

Author: Diana Tilă

Alexandru Arşinel a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu marele actor român.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a agravat semnificativ, iar acesta a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală. Ce s-a întâmplat cu marele actor român. 

Citeste si: L-a iertat sau nu pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la Teatru? Actorul Romică Țociu a explicat ce anume i s-a întâmplat la acel moment! „Am suferit si chiar am plâns ca am plecat de la Tănase”

Alexandru Arşinel, internat din nou în spital. Care este starea de sănătate a actorului

Maestru Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Îndrăgitul actor a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza unor escare, nişte iritaţii ale pielii care apar în cazul persoanelor care stau foarte mult timp la pat. Actorul a fost dus la spital de fiul său.

În ultima perioadă, Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a mers foarte des la spital pentru a se trata de diverse afecțiuni de care suferă. 

Citeste si: Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist

Luna trecută, maestrul a fost internat la Institutul Clinic Fundeni în secţia de Terapie intensivă, pentru că are mai mult probleme de sănătate.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Anul trecut, actorul a fost supus unei intervenţii pe cord, iar în urmă cu nouă ani a suferit un transplat renal.

Alexandru Arşinel suferă şi de diabet zaharat, dar are şi probleme cu tensiunea arterială.

Actorul a fost internat în luna iulie într-un centru specializat de îngrijiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. Fiul său declara atunci că actorul nu se mai putea deplasa și, din acest motiv, familia a decis internarea lui la căminul de bătrâni.

A murit Mariana Nicolesco, una dintre cele mai mari soprane ale României! „Primadonna Assoluta” s-a stins la vârsta de 73 de ani

"L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă”, a declarat Cristian Arșinel.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies