L-a iertat sau nu pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la Teatru? Actorul Romică Țociu a explicat ce anume i s-a întâmplat la acel moment! „Am suferit si chiar am plâns ca am plecat de la Tănase”

,

Romică Țociu a făcut dezvăluiri inedite din culisele vieții sale personale și profesionale în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D.


In articol:

Cuplu umoristic “Țociu și Palade” a fost înființat în anul 1993 și a făcut istorie pe scenă Teatrului de Revista Constantin Tănase alături de alte perechi celebre de umor de la acea vreme.

În anul 1998, atunci când cei doi actori au început să aibă în fiecare duminică o emisiune de televiziune, Alexandru Arșinel, directorul Teatrului i-a chemat pe amândoi și le-a spus că nu este normal că ei să nu joace și duminică în spectacol. La acel moment, în presă s-a speculat că de fapt Alexandru Arșinel ar fi fost invidios pe Romică Țociu și Cornel Palade, deoarece el însuși formă un cuplu cu Stela Popescu.

L-a iertat sau nu pe Alexandru Arșinel că l-a dat afară de la Teatru? Actorul Romică Țociu a explicat ce anume i s-a întâmplat

Întrebat dacă a avut un război în acea perioada cu Alexandru Arșinel și dacă l-a iertat pentru că l-a dat afară de la teatru, Romică Țociu a mărturisit că nu a fost supărat niciodată pe maestrul Arșinel și că tot ceea ce s-a întâmplat atunci a fost de fapt o conjunctură nefavorabilă ce a condus la concedierea lor din Teatrul de Revista.

Citeste si: Romică Țociu, în lacrimi! Celebrul actor a mărturisit cu emoții în glas ce a simțit atunci când soția sa i-a spus că are cancer! „A fost cea mai groaznică perioadă”

„N-am fost supărată niciodată pe maestrul! Pesemne că a fost o conjunctură nefavorabilă! Nu cred că domnul Arșinel ar fi fost în stare să facă acel lucrul din răutate! Cred că a fost o conjunctură acolo! Nu știu dacă deranjăm la Tănase pentru că noi aveam spectacolul nostru! Mi-aș fi dorit să fie un pic mai apropiat de noi! Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că în ultima perioada și în ultima întâlnire cu maestrul Arșinel lucrurile au stat altfel! Poate că am avut și eu momente când ar fi trebuit să tac și n-ar fi trebuit să scot sabia, pentru că ei aparțin acestei țări și acestei tagme și au făcut lucruri extraordinare!

Mă rog pentru sănătatea domnului Arșinel! Mă rog să fie bine! Aici nu e vorba de iertare, aici este vorba cu cât trece vremea devii mai înțelept și am înțeles exact ce s-a întâmplat atunci! Ce a fost nasol este că am suferit și chiar am plâns că am plecat de la Tănase, pentru că era visul alergătorului de cursa lungă să joace pe Broadway-ul din București! Am suferit tare mult că am plecat! Cornel a fost mai tare că mine! Mi-a zis: <<Gigi, o să reușim amândoi! Hai, vino încoace>> Pentru că Tănase pentru mine însemna foarte mult!(...) Mă bucur că astăzi sunt bine și gândesc bine despre dumnealui!”, a spus Romică Țociu.

Citeste si: Romica Țociu este invitatul ediției de sâmbătă al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Romica Țociu este invitatul ediției de sâmbătă al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dezastru în București - 400 de blocuri si Spitalul Fundeni nu au apă caldă, Termoenergetica anunţă lucrări de reparaţii în sectoarele 1, 2 şi 4

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine este și cum arată soția lui Romică Țociu? Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer, iar asta i-a schimbat viața

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies