Romică Țociu nu a avut un drum ușor spre celebritate! Îndrăgitul actor a mărturisit că a dormit în gară când a ajuns în București! Iată la ce visa atunci tânărul actor!

,

Romică Țociu este invitatul ediției de sâmbăta aceasta, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D! Iată ce mărturisiri uluitoare a făcut îndrăgitul actor!


In articol:

Romică Țociu face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai României. În prezent îndrăgitul actor se mândrește cu o carieră strălucită, însă drumul sau către celebritate nu a fost deloc unul simplu, ci a fost presărat cu multe momente dificile, cumpene și sacrificii.

Romică Țociu nu a avut un drum ușor spre celebritate! Îndrăgitul actor a mărturisit că a dormit în gara când a ajuns în București

Când a avut primul spectacol pe scenă Teatrului de Revista Constantin Tănase, Romică Țociu a mărturisit că și-a adus părinții la București pentru a-l vedea jucând. Pentru reușită lui de la acel moment Romică Țociu a primit din partea tatălui sau un inel la care părintele lui ținea foarte mult. Însă drumul lui până în acel moment de glorie nu fusese unul ușor. Câtă vreme a jucat la Galați acesta a dormit în clădirea Teatrului Național Nae Leonard, iar când a venit la București a fost nevoit să doarmă în gara.

Citeste si: Romica Țociu este invitatul ediției de sâmbătă al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Au fost momente când eu chiar nu mai aveam niciun ban! Când mă sunau părinții și mă întrebau ce fac ziceam întotdeauna că sunt bine, că am cazare, iar eu de fapt dormeam în gara! Aveam un prieten care era șeful sălii de la clasa întâi și îmi oprea patru ore un loc pe o bancheta lângă calorifer!”,

a spus Romică Țociu.

Întrebat la ce anume visa atunci când dormea în gara, Romică Țociu a făcut mărturisiri emoționante din vremea în care era nevoit să recurgă la mari sacrificii doar pentru a-și vedea visul împlinit, acela de a deveni un actor renumit și apreciat de publicul din România.

„Visam și simțeam că într-o bună zi am să reușesc! Mi-ai adus aminte de tată și mă uităm la acel inel cu jind de foarte multe ori și niciodată n-am crezut că îl va scoate de pe deget să mi-l dea mie! După ce a venit la teatru, cred că abia atunci a realizat ce am făcut eu timp de trei ani singur și prin Galați și prin București... am muncit!

Să știi că m-am ținut de treaba! Cred că și lucrul asta a contat foarte mult în carieră mea! Și când l-am văzut pe tată că a scos inelul și a zis <<Asta e al tău de azi încolo! M-ai făcut să fiu mândru de ține>> Nu mi-a zis niciodată lucrul asta! Atunci am realizat că încep să fac lucruri minunate pentru mine și pentru carieră mea!”, a spus Romică Țociu.

Citeste si: Cine este și cum arată soția lui Romică Țociu? Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer, iar asta i-a schimbat viața

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este și cum arată soția lui Romică Țociu? Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer, iar asta i-a schimbat viața

Secretarul american al Apărării: Lupta din regiunea Herson merge puțin mai lent, dar ucrainenii fac progrese

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Romică Țociu! Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies