Cine este și cum arată soția lui Romică Țociu? Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer, iar asta i-a schimbat viața

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 14 sep 2022, 18:40

Cine este și cum arată soția lui Romică Țociu? Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer la sân în urmă cu câțiva ani, iar asta a schimbat-o radical pe soția actorului.

Cine este și cum arată soția lui Romică Țociu? Nicoleta Țociu este femeia care îi este alături actorului de mai bine de 27 de ani și care i-a dăruit acestuia doi copii, o fată și un băiat.

Romică Țociu se declară un familist convins, chiar dacă, de-a lungul anilor, în presă actorul a apărut în diverse ipostaze care lasă loc de interpretare. 

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Romică Țociu! Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

Cine este soția lui Romică Țociu 

Cine este soția lui Romică Țociu. Nicoleta este soția lui Romică Țociu, femeia care îi este alături actorului de mai bine de 27 de ani și care i-a dăruit acestuia doi copii frumoși: un fiu pe nume Cătălin, în vârstă de 25 de ani și o fiică, Daria, în vârstă de 19 ani. Cătălin, la rândul lui, este și el tătic.

Romică Țociu a cunoscut-o pe soția sa atunci când aceasta avea 21 de ani, iar frumusețea ei l-a cucerit pe loc pe actor.

Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, Nicoleta care, în cei 27 de ani de relație, nu i-a dat niciun motiv de gelozie, chiar dacă este mai tânără decât celebrul actor cu 10 ani.

”Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum.

Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei. Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii”, a declarat actorul într-un interviu acordat revistei Viva.

Nu același lucru se poate spune și despre Romică Țociu, pe care paparazzi l-au surprins, de-a lungul timpului, în ipostaze compromițătoare alături de alte domnișoare.

Aceste evenimente nu au părut însă să clatine relația dintre actor și soția sa. Nicoleta l-a apărat mereu pe soțul său și a declarat răspicat că nu divorțează atunci când a fost întrebată ce părere are despre ipostazele în care a fost surprins Romică Țociu.

”Eu n-am ce sa-i fac, este actor. Cand m-am casatorit cu el stiam ca este un om mai special. Noi nu divortam!”,  a declarat soția lui Romică Țociu. 

Citeste si: Nevasta lui Tociu: "Nu am fost niciodata in pragul divortului". Afla ce zice sotia despre aventurile actorului!

Soția lui Romică Țociu a fost diagnosticată cu cancer 

Nu ipostazele compromițătoare în care a fost surprins soțul ei, ci boala a fost cea care a tulburat viața soției lui Romică Țociu. Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer la sân în urmă cu câțiva ani, la un control de rutină.

„Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem.

Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a povestit Nicoleta Țociu, despre momentul în care a aflat că este bolnavă. 

Din fericire, soția lui Romică Țociu a trecut cu bine peste acest episod infernal și a reușit să scape de boală, chiar dacă lupta și tratamentele a lăsat urme pe corpul ei. 

Citeste si: Momente de senzatie la "Roata Norocului" de Revelion! Ana Barnoschi si Romica Tociu s-au sarutat in vazul tuturor! Iata cum au reactionat colegii lor!

"Din fericire, am depasit momentele grele. Acum, sunt OK,  ma duc doar la control, pentru a sti care este starea mea de sanatate, este numai precautie, nimic mai mult! Doctorul meu, domnul profesor Blidaru, mi-a spus, dupa ce m-am operat ca m-am vindecat de cancer si sunt intr-un stadiu stationar. Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca m-am ingrasat 10-12 kilograme. Totul din cauza tratamentului hormonal pe care l-am urmat”, a declarat soția lui Romică Țociu pentru wowbiz.ro.

Cine este și cum arată soția lui Romică Țociu? Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer, iar asta i-a schimbat viața

 

 

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies