Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Romică Țociu! Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

,
Cum arată copiii lui Romică Țociu actorul are un băiat și o fată

De Romică Țociu știe toată lumea, dar puțină lume știe cine sunt copiii lui. Daria și Cătălin sunt motivele de mândrie ale actorului!

Romică Țociu are doi copii: Cătălin, în vârstă de 25 de ani și o fiică, Daria, în vârstă de 19 ani.

Fiul actorului are deja o familie, iar Daria nu se lasă mai prejos, călcându-i pe urme talentatului său tată.

Romică Țociu are un băiat și o fată. Cu ce se ocupă Daria

Romică Țociu și fiica lui Daria

Romică Țociu poate spune liniștit că are atât succes profesional, cât și succes pe plan personal. Marele actor este carismatic, amuzant, talentat și, pe deasupra, are și două motive pentru care să fie mândru: Daria și Cătălin!

Fiica actorului, Daria, îi calcă pe urme tatălui ei. Deja a jucat în diverse producții și se pare că vrea să fie o mare actriță, exact ca și Romică Țociu. 

Citeste si: Exclusiv! De ce nu își mai dorește Andreea Mantea o carieră în actorie: "În viață se mai schimbă prioritățile, îmi cunosc locul"

Daria Țociu, fiica lui Romică Țociu, face teatru de la vârsta de opt ani, iar talentul ei nu a rămas nerecompensat.

A primit calificative foarte bune pentru prestația sa de pe scenă și, în plus, a avut ocazia de a face parte din distribuția „Five o'Clock” la vârsta fragedă de doar 11 ani. Se pare că Romică Țociu nu este singurul cu talent actoricesc din familie!

Cătălin are o familie frumoasă. Băiatul lui Romică Țociu are doi copii

Cătălin fiul lui Romică Țociu

Romică Țociu se înțelege foarte bine cu Daria și Cătălin, unicii lui copii, dar iată că nu sunt singurii copii pe care îi iubește! De curând, actorul a devenit bunic pentru a doua oară. Cătălin și Ligia, soția lui, i-au oferit doi nepoți lui Romică Țociu: un băiețel și o fetiță.

Citeste si: Motivul pentru care Leonardo DiCaprio și alte vedete foarte cunoscute nu folosesc deodorant și fac duș mai rar: „Nu cred în antiperspirant”

„Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (n.r. soția lui Romică)”, a declarat Romică Țociu, înainte să se nască al doilea său nepot. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

5 filme cu Paul Walker pe care nu trebuie să le ratezi

Este dezastru în Europa, din cauza sancțiunilor impuse: Elveţia a rămas fără medicamente

5 filme cu Paul Walker pe care nu trebuie să le ratezi

Iulia Vântur nu vrea nici în ruptul capului să audă de căsătorie. Replica incredibilă pe care vedeta i-a dat-o unui fan care a întrebat-o dacă este măritată

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies