Ali, fiul Asyei și al lui Volkan din serialul Infidelul, se bucură de căldura și iubirea unei familii unite și fericite în viața reală! Iată cine sunt părinții talentatului adolescent Alp Akar!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2022, 14:56
alp akar Foto(5)

Alp Akar, alături de celebra actriță Cansu Dere

Sursa: Facebook Alp Akar

Alp Akar, care dă viață personajului Ali în serialul Infidelul, are o familie frumoasă și unită, in realitate! Iată cum a fost surprins alături de părinții lui.

Serialul turcesc Infidelul aduce în atenția publicului povestea dramatică de viață a personajului central feminin, Asya și a familiei sale, care vor trece prin multe momente tensionate, răsturnări de situație și scene captivante care îi vor ține în suspans pe telespectatori.

Producția are în prim plan actori talentați și apreciați în Turcia, precum Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Ozge Ozder, Burak Sergen, dar și un adolescent extrem de talentat, Alp Akar pe care telespectatorii din România l-au cunoscut în serialul Povestea noastră cu câțiva ani în urmă și care perseverează pentru a ajunge peste ani

un actor desăvârșit.

Ali, fiul Asyei și al lui Volkan din serialul Infidelul, se bucură de căldură și iubirea unei familii unite și fericite în viață reală

Alp Akar s-a născut în anul 2006 la Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut și a primit o educație aleasă alături de fratele lui mai mic. Părinții lui i-au descoperit talentul actoricesc încă de la trei ani, atunci când au decis că fiul lor să participe la un prim câștig pentru un serial turcesc, pe care l-au și câștigat.

In anul 2009, Alp a făcut parte din distribuția serialului Canım Ailem, iar un an mai târziu, micuțul a fost cooptat și în serialul Ezel, în care de asemenea a jucat alături de Cansu Dere, actrița care îi este mama în serialul Infidelul, în cel mai recent proiect. Publicul din România l-a mai întâlnit pe talentatul Alp Akar și în serialele: Patria mea ești tu și în Povestea noastră, unde a jucat de asemenea impecabil.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”. Iată în ce producții l-ați mai putut vedea pe Alp Akar

Dincolo de activitatea sa profesională precoce, Alp Akar este în prezent un adolescent cu o viață normală, care crește într-o familie simplă dar frumoasă și unită și care se dedică trup și suflet și școlii, deoarece este conștient că trebuie să studieze foarte mult pentru a deveni un actor de renume așa cum își dorește încă de la vârstă de trei ani.

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, război deschis între Asya și Volkan

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!