Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”. Iată în ce producții l-ați mai putut vedea pe Alp Akar

Author: Madalina Maftei

Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”

Sursa: Instagram Alp Akar

Serialul ”Infidelul” a avut premiera seara trecută la Kanal D. Noua producție a fost primită cu brațele deschise de publicul din România, care a urmărit primul episod cu sufletul la gură. Asya și Volkan, personajele principale, au făcut senzație, însă puține detalii sunt cunoscute despre fiul lor, Ali.

Alp Akar dă viața personajului Ali, fiul Asyei și a lui Volkan în serialul ”Infidelul”, care a avut premiera seara trecută la Kanal D. Asya este o femeie care a primit totul de la viață, frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect,  însă destinul i se va schimba atunci când trădarea intră în viața sa. Noul serial de la Kanal D poate fi urmărit de miercuri până vineri de la ora 20:00.

Cine este Ali din serialul ”Infidelul”

Alp Akar dă viața personajului Ali în serialul ”Infidelul”. Deși este un adult în toată firea, rolul lui i-a enervat la culme pe fanii serialului, comportamentul imatur și acțiunile lui răsfățate nu au putut fi trecute ușor cu vederea de cârcotași, însă, totodată, acest rol l-a pus foarte mult în evidență și l-a propulsat pe culmile succesului. 

Tânărul actor are doar 15 ani, însă, cu toate acestea, în ciuda vârstei sale fragede, el a jucat în mai multe producții. Cariera lui de actor a început odată cu rolul pe care l-a interpretat în serialul ”Umutsuz Ev Kadınları” în 2011, cel mai important rol al lui Alp Akar a fost Bizim Hikaye.  

Citeste si: El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are premiera la Kanal D pe 17 august. Este faimos și a jucat în ”Fiica ambasadorului”

De asemenea, tânărul a interpretat și personajul lui Fikret Elibol, fratele lui Filiz Elibol, interpretat de Hazal Kaya, în serialul ”Bizim Hikaye”, care a atras atenția la momentul difuzării și care s-a răspândit rapid în multe țări. Fikret, care este elevul de gimnaziu și fiul răutăcios al familiei Elibol, a atras atenția prin comportamentul său vagabond. 

Aras îl confruntă pe Ali în prezența părinților săi. Asya nu mai suportă ieșirile lui Aras și îl izgonește. Urmăriți un nou episod din serialul ”Infidelul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Alp Akar a mai jucat în producții precum ”Doğduğun Ev Kaderindir” și ”Payitaht Abdulhamid”  

Punctul culminant al succesului său în cariera de actor a fost cu personajul Ali, pe care îl interpretează în serialul ”Infidelul”, difuzat de Kanal D.

Citeste si: Actrița Melis Sezen a primit amenințări din partea unor fani ai serialului “Infidelul”; aceștia ajunseseră să “confunde personajul cu actorul”

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies