Romică Țociu, în lacrimi! Celebrul actor a mărturisit cu emoții în glas ce a simțit atunci când soția sa i-a spus că are cancer! „A fost cea mai groaznică perioadă”

,

Îndrăgitul actor de comedie Romică Țociu a povestit cum a trecut prin cele mai grele momente din viața sa, atunci când a aflat că soția lui suferă de cancer!


In articol:

Romică Țociu se numără printre cei mai apreciați actori de comedie ai României. În prezent îndrăgitul actor se mândrește atât cu o carieră strălucită, însă și cu o familie frumoasă și unită, în ciuda tuturor momentelor de cumpăna trăite, în urmă cu câțiva ani, când soția lui a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Romică Țociu, în lacrimi! Celebrul actor a mărturisit cu emoțîi în glas ce a simțit atunci când soția să i-a spus că are cancer

În anul 2016 soția să, Nicoleta Țociu a fost diagnosticată cu cancer la san și atunci a început o perioada extrem de dificilă pentru actorul Romică Țociu, care a găsit cu greu forță de a adună și de a lupta alături de soția lui.

Citeste si: Câte clase a făcut Romică Țociu și ce meserie are, de fapt! Puțină lume știe asta despre el

romica tociu

Romica Tociu a povestit cu emoție in glas despre perioada dificila in care soția sa a suferit de cancer

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Întrebat ce a simțit în clipă în care a aflat cumplită veste despre boală soției sale, Romică Țociu a mărturisit că a fost de-a dreptul ingenunghiat însă a trebuit să găsească puterea de a se adună și de a-și susține soția în acele momente cumplite.

„În momentul ăla n-a mai contat nimic! Când afli că ești bolnav toate planurile dispar până aproape de zero! Se întoarce totul așa... nimic nu mai este organic! Încerci să te aduni și să începi să înveți cum să reacționezi! Nicoleta e totul pentru copiii mei, o iubesc enorm și eu! În momentul ăla a fost pentru prima dată în viață mea când am rămas fără replică! Eu toată viață mea am avut replică! De dată aia n-am știut cum să reacționez!

romica tociu

Romica Tociu a suferit cumplit in perioada in care sotia lui a fost bolnava

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru că nu știam ce să spun! Nu fusesem pus niciodată într-o situație limita, cum am fost în cazul ei! Am încercat să mă adun să fiu tare pentru ea! A fost cea mai groaznică perioada prin care am trecut în viață mea! Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că e bine și că lucrurile sunt foarte bune acum! N-avea cum să i se întâmple ei pentru că e un suflet minunat!”, a spus Romică Țociu.

Citeste si: Cine este și cum arată soția lui Romică Țociu? Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer, iar asta i-a schimbat viața

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Câte clase a făcut Romică Țociu și ce meserie are, de fapt! Puțină lume știe asta despre el

Rușii surprinși de dârzenia ucrainenilor: `Înaintau ca nebunii. Am tras în ei tot ce aveam și ei tot înaintau. Părerea mea e că erau drogați`

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Romică Țociu! Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies