Câte clase a făcut Romică Țociu și ce meserie are, de fapt! Puțină lume știe asta despre el

Author: Andreea Buinoschi

Câte clase a făcut Romică Țociu și ce meserie are, de fapt! Puțină lume știe asta despre el

Sursa: Facebook

Romică Țociu este unul dintre cei mai apreciați umoriști din România și a făcut, pentru o lungă perioadă de timp, echipă cu Cornel Palade.

Romică Țociu s-a născut pe data de 5 ianuarie 1962, în Craiova. Numele lui complet este Constantin Romeo Toma Țociu, dar nu se știu foarte multe lucruri despre viața sa.

Ce studii are Romică Țociu

Nu se știe ce studii are Romică Țociu, dar, conform stiridirecte.ro, meseria acestuia ar fi de sculer matrițer și s-ar fi școlit la Sibiu. De asemenea, nici despre copilăria lui nu se știu foarte multe informații.

Romică Țociu are doi copii: Cătălin, în vârstă de 25 de ani, dar și o fată pe nume Daria, de 19 ani. Cătălin este însurat și are doi copii.

„Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel.

Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (n.r. soția lui Romică)”
, a declarat Romică Țociu, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Vlăduța Lupău a fost năpustită de probleme de sănătate chiar la început de an! Cântăreața de muzică de petrecere a fost nevoită să-și anuleze concertele din ianuarie și nu mai poate pleca în Statele Unite

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prietenia dintre Romică Țociu și Cornel Palade s-a încheiat

Romică Țociu și Cornel Palade au fost prieteni timp de zeci de ani, dar și colegi de scenă. Cu toate acestea, cei doi au rupt legătura atât în plan profesional, cât și în plan personal.

„De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi.

De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a spus Romică Țociu în cadrul emisiunii Teo Show.

Cu toate acestea, Cornel Palade a mărturisit că, de fapt, aceștia s-ar fi certat din cauza soției lui Romică Țociu și totul ar fi pornit de la o invitație la dans.

Citeste si: Adriana Trandafir, de urgență la spital! Actrița a trecut prin momente cumplite: ”A fost foarte greu...”

„El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie.

Ne-am certat de la nevastă-sa, pentru că am invitat-o la dans și mi-a reproșat că prea o invit la dans mereu”, a declarat Cornel Palade, potrivit cancan.ro.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!