S-a aflat adevărul despre Diana Șoșoacă! Cum o cheamă, de fapt, pe senatoare

,

Diana Șoșoacă este cunoscută de toată România. Însă, puțini știu care este numele adevărat al senatoarei.

Senatoarea Diana Șoșoacă  este una dintre cele mai controversate peroane din România. Deși o cunoaște o țară întreagă, puțini sunt cei care știu care este, de fapt, numele ei real.

Citeste si: Diana Șoșoacă, duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

S-a aflat adevărul despre Diana Șoșoacă! Cum o cheamă, de fapt, pe senatoare

Ei bine, în cadrul unui interviu, Diana Șoșoacă a dezvăluit că numele ei este Diana Ivanovici. Senatoarea a precizat că acesta este numele ei de fată și s-a luptat pe cale administrativă să îl reia.

Mai mult, aceasta a ținut să spună și povestea din spatele acestui nume:  „Iovanovici, nu mă faceți rusoaică. Sunt macedoneancă. Este numele meu de fată, Iovanovici, pentru care m-am luptat pe cale administrativă să mi-l reiau, ca să fiu Diana Iovanovici. Mi-a plăcut enorm numele acesta.

Apoi l-am adăugat pe Șoșoacă (n.r. numele soțului ei) E foarte ok, numai că după ce m-am luptat atâta timp să reiau numele de fată, până la urmă tot cu numele soțului am ajuns cunoscută.

Familia tatălui meu este din Iugoslavia. (…) Hai să vedem. Din partea mamei, îl am pe bunicul, care a fost luptător în al Doilea Război Mondial și a luptat la Cotul Donului și este cel care a adus regimentul, ce a mai rămas din el, pe jos 6 luni de zile, până în România. Am foarte multe situații descrise de el, Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

Citeste si: Ce salariu are Diana Șoșoacă în Guvernul României. Senatoarea are o avere imensă

Cine este soțul Dianei Șoșoacă

Diana Șoșoacă s-a făcut cunoscută prin mai multe intervenții considerate controversate de către mulți români, dar și prin campania anti vaccinare. Cu toate că numele ei este pe buzele tuturor, puțini știu cine este soțul ei, Silvestru Șoșoacă.

Înainte să-l cunoască pe actualul soț, Silvestru, senatoarea a mai fost căsătorită de două ori.

Diana și Silvestru Șoșoacă sunt căsătoriți de câțiva ani, iar bărbatul activează într-un domeniu foarte diferit față de cel al senatoarei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

LIVE UPDATE Ziua 283 de război în Ucraina: Lupte sângeroase se duc în jurul Bahmut. Rachetele rușilor au continuat să cadă asupra orașului Zaporojie

Acuzații grave planează asupra Ungariei - Budapesta ar fi devenit un cuib special al spionajului rusesc

LIVE UPDATE Ziua 283 de război în Ucraina: Lupte sângeroase se duc în jurul Bahmut. Rachetele rușilor au continuat să cadă asupra orașului Zaporojie

Legenda lui Moș Nicolae. Care este, în realitate, povestea celui ce ne pune cadouri în ghetuțe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies