Ce salariu are Diana Șoșoacă în Guvernul României. Senatoarea are o avere imensă

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 27 feb 2022, 14:40

Diana Şoşoacă este una dintre cele mai controversate persoane din politica românească și printre cei mai cunoscuți opozanți ai măsurilor de combatere a pandemiei în România.

Diana Şoşoacă s-a născut pe 13 noiembrie 1975 în Bucureşti, este de profesie avocat și vine dintr-o familie foarte bună. 

În prezent, este senatoare independetă, după ce a fost exclusă din partidul AUR.

Citeste si: Câți copii are Diana Șoșoacă! Puțină lume știe cu ce se ocupă moștenitorii senatoarei

Cine este, de fapt, Diana Şoşoacă?

Diana Şoşoacă este şi una dintre cele mai vocale persoane privind măsurile de combatere a coronavirusului în România.

La un moment dat, senatoarea mărturisea că va face tot posibilul pentru a deshuma persoanele care au murit din cauza coronavirusului pentru a li se face încă o autopsie din cauza suspiciunilor de fraudă.

Citeste si: Senatoarea Diana Șoșoacă, declarații fără precedent după scandaul în care a fost implicată: Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din Uniunea Europeană

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

În plus iată câteva date biografice despre Diana Șoșoacă. Ea s-a născut în București pe data de 13 noiembrie 1975. În prezent senatoarea are aproximativ 80 de kilograme și o înălțime de 1,60 metri. Diana Șoșoacă este căsătorită cu Dumitru – Silvestru Șoșoacă, acesta fiind cel de-al treilea mariaj al senatoarei. Soțul ei lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Diana Șoșoacă are 46 de ani și doi copii, un băiat de 19 ani și o fetiță.

Ce avere are Diana Șoșoacă

Pentru toţi cei care se întrebau ce averea și salariu are Diana Șoșoacă, senatoarea încasează lunar suma de 18.720 lei brut, care însumează 133.842 lei pe an.

Ce avere are George Simion, lider AUR:

De asemenea, din declarația de avere reiese că pe numele ei are un teren de 23.000 mp, plus alte terenuri intravilane în Căciulata, județul Vâlcea și în Dâmbovița. Pe lângă aceste terenuri, mai are şi o casă plus două apartamente pe numele său.

Diana Șoșoacă are inclusiv obiecte de artă declarate, cu o valoare de până la 5.000 de euro şi deține o maşină modestă, un Opel Corsa din 2015. Diana Ivanovici Şoşoacă deține și două conturi bancare, fiecare de câte 20.000 de euro și din salariul ca avocat încasează lunar suma de 50.000 de lei. 

 

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies