Adriana Trandafir, de urgență la spital! Actrița a trecut prin momente cumplite: ”A fost foarte greu...”

,
Adriana Trandafir, accident
Adriana Trandafir, de urgenta la spital

Actrița Adriana Trandafir a ajuns de urgență la spital după ce a suferit o accidentare în timpul unor filmări. Cum se simte artista acum, după ce a trecut prin momente cumplite.

Adriana Trandafir a trecut prin momente foarte grele, după ce a ajuns pe mâna medicilor, în urma unei accidentări în timpul unor filmări.

Artista s-a confruntat cu dureri îngrozitoare.

Adriana Trandafir a ajuns pe mâna medicilor după ce a suferit o accidentare puternică

Adriana Trandafir și partenerul său de echipă, Romică Țociu, au suferit o accidentare în timpul filmărilor pentru emisiunea în care cei doi sunt concurenți. Artista a suferit o lovitură puternică și a fost nevoie să fie transportată la spital.

Citeste si: Adriana Trandafir, dezvăluiri emoționante după ce a fost infectată cu coronavirus: "Eram sigură că am să mor..."

Cum se simte Adriana Trandafir?

Adriana Trandafir și Romică Țociu formează unul dintre cele mai iubite cupluri ale emisiunii în care sunt protagoniști. Ce doi nu sunt la primul debut împreună, ci au mai concurat și într-un sezon trecut al show-ului, iar popularitatea de care s-au bucurat i-au făcut să mai apară și de această dată pe scenă în aceeași formulă.  

Spre regretul tuturor, în ediția trecută cei doi protagoniști au avut parte de o situație neplăcută, au suferit un accident cumplit.

Adriana Trandafir a fost t ransportată de urgență la spital cu dureri cumplite.

Accidentarea s-a produs în timpul show-ului, cei doi au căzut de pe scenă în momentul spectacolului. Căzătura a afectat-o pe artistă, care imediat a simțit dureri puternice la genunchi. În ciuda acestei dureri, artista s-a ridicat și a continuat numărul ca o adevărată profesionistă.  

Citeste si: Actrita Adriana Trandafir este infectata cu coronavirus. Cum s-a infectat vedeta

Însă, după spectacol, aceasta a acuzat dureri încontinuu la genunchi, astfel a fost dusă de urgență la spital pentru un RMN.

Din fericire, verdictul medicilor a fost unul pozitiv, iar Adriana Trandafir nu a pățit nimic grav la picior și poate să-și reia imediat activitatea artistică. 

”A fost foarte greu. Am lucrat foarte mult. Un moment debutat cu căderea noastră pe scări. Cineva m-a întrebat dacă am căzut pe bune. I-am zis că atât de pe bune încât mi-am făcut RMN-ul la genunchi că și acum mă doare.

Încercăm să-i facem pe telespectatori să înțeleagă că această emisiune nu e despre cântat, nici despre dansat, ci despre transformare”, a continuat marea artistă”,  a declarat Adriana Trandafir pentru un post de televiziune. 

Adriana Trandafir și Romică Țociu, cei mai amuzanți interprți

Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt doi dintre cei mai amuzanți și carismatici actori din România. Cei doi forează un cuplu pe scena și au devenit foarte îndrăgiți în această formulă și foarte apreciați de public.

”A fost una dintre cele mai bune alegeri ale producătorilor de a ne uni, de a face un cuplu și de a ne păstra, pentru că în general ce e bun se strică în România. Romică e cel mai bun partener de meserie pe care l-am avut vreodată. Faptul că ne știm, ne-a ajutat să ne cuplăm foarte repede, pentru că am mai jucat într-un spectacol împreună și vârsta și experiența…”, a declarat actrița.

Citeste si: Adriana Trandafir, desemnata cea mai buna actrita. Uite la ce festival si pentru care rol! VIDEO

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Actrita Adriana Trandafir este infectata cu coronavirus. Cum s-a infectat vedeta

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Actrita Adriana Trandafir este infectata cu coronavirus. Cum s-a infectat vedeta

Adriana Trandafir, desemnata cea mai buna actrita. Uite la ce festival si pentru care rol! VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies