Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist

Author: Diana Tilă

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu este una bună. Cu toate acestea, copiii actorului au luat o decizie neașteptată.

În urmă cu o lună, Alexandru Arșinel a fost dus, de către fiii lui, la un cămin de bătrâni din Snagov, pe motiv că trebuia tratat de escarele de pe picioare. Cu toate acestea, copiii actorului au luat o decizie neașteptată. Ce se va întâmpla cu marele artist.

Citeste si: Alexandru Arșinel internat de urgență la spital- Care este stare de sănătate a marelui actor

Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist

Conform playtech.ro, copiii lui Alexandru Arșinel au decis sa-l aducă pe actor acasă, după ce medicii vor confirma că acesta este în starea necesară pentru a face acest pas.

Copiii artistului au luat această decizie după ce au ajuns la concluzia că tratarea actorului la un cămin specializat, pentru vârstnici, a fost interpretată drept o mutare definitivă.

Citeste si: Cu cine a vorbit Alexandru Arșinel înainte să fie internat în azilul de bătrâni: „A zis că o să treacă pe la teatru”

Recent, unul dintre băieții actorului a explicat că decizia a fost luată strict din motive medicale. Alexandru Arșinel trebuia tratat de escarele de pe picioare, potrivit lui Cristian Arșinel.

„L-am internat pe tata la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului.

Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a declarat Cristian Arșinel, la începutul lunii august 2022.

Care este, de fapt, cauza morții lui Alexandru Arșinel. Marele actor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Citeste si: Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul actorului, detalii de ultim moment: "Nu se mai poate deplasa"

„Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare. Avea escare și acolo beneficia de confort și de tratament.

Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv. Le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală ”, a declarat o sursă, pentru  EGO.ro.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies