Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se înrăutățește pe zi ce trece. Acesta a ajuns de urgență la spital, la scurt timp de la ultima internare

,
alexandru-arșinel-probleme-sănătate

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se înrăutățește pe zi ce trece

Alexandru Arșinel nu pare să scape prea curând de problemele de sănătate pe care le are. Acesta a ajuns la spital din nou, fiind, și de această dată, în stare gravă. În ultima perioadă, actorul a petrecut foarte mult timp pe patul de spital, în încercarea de a se face bine.


In articol:

Alexandru Arșinel o dă din rău în mai rău, pe măsură ce timpul trece. Acesta are probleme din ce în ce mai mari de sănătate și pare că, orice ar face, acestea nu vor dispărea.

După ce a acuzat stări de rău, Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. În acest moment, potrivit Fresh24.ro, actorul este strict supravegheat de către doctori din cauza problemelor cardiace pe care le are.

Citeste si: Veste tristă în lumea teatrului românesc! Alexandru Arșinel se retrage de pe scenă din cauza problemelor de sănătate: „Nu sunt în regulă”

Alexandru Arșinel nu pare să își revină prea curând, indiferent de eforturile depuse de el

Mai mult decât atât, persoane apropiate acestuia au decarat că maestrul a început să se simtă mai bine, acest lucru datorându-se tratamentului care îi este administrat la spitalul la care este internat.

„Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică, se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze din spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, au declarat persoane apropiate actorului, conform B1 TV.

De asemenea, apropiații lui Alexandru Arșinel susțin că acesta nu poate face nimic singur și are nevoie de ajutor în permanență. Se pare că până și activitățile de bază îl obosesc, iar oboseala pe care o resimte este des întâlnită și apăsătoare.

alexandru-arșinel-probleme-sănătate

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se înrăutățește pe zi ce trece

[Sursa foto: Teo Show]

În ciuda faptului că sănătatea lui s-a mai îmbunătățit într-o mica măsură, încă nu se știe momentul în care actorul va putea fi externat. În continuare, acesta are nevoie de o atenție sporită din partea medicilor, în special din cauza faptului că acesta are și alte probleme medicale, nu doar cele cardiace.

Citeste si: Alexandru Arșinel se simte din ce în ce mai rău. Actorul a fost surprins în timp ce era ajutat de colegii lui să urce într-o mașină

La începutul acestei luni, Arșinel a ajuns în stare critică la spital

Ultima dată când Alexandru Arșinel a ajuns la spital a fost chiar la începutul acestei luni, în prima săptămână, atunci când starea sa de sănătate s-a schimbat brusc.

Conform antena3.ro, în urmă cu doar două săptămâni, Alexandru Arșinel se afla în stare critică la spital. Cu toate acestea, medicii au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a-l ajuta. De asemenea, posibilitatea ca acesta să fie operat la inimă din nou nu este exclusă.

Mai mult decât atât, Alexandru Arșinel a suferit, în urmă cu peste 10 ani, mai multe intervenții la inimă și, de asemenea, a fost supus și unui transplant renal. Toate acestea au slăbit considerabil corpul lui Arșinel, iar acest lucru se resimte din ce în ce mai tare.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Alexandru Arșinel, internat de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă actorul

FOTO Cel puțin doi morți după ce rușii au bombardat o școală: e posibil să fi murit alte 60 de persoane, prinse sub dărâmături

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

„Între două lumi”, spectacol de balet dedicat artiștilor refugiați din Ucraina pe scena Operei Naționale București

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies