Alexandru Arșinel internat de urgență la spital - Care este stare de sănătate a marelui actor

,
Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel

Marele actor Alexandru Arșinel nu se simte bine și a fost dus de urgență la spital.

Stare de sănătate a actorului Alexandru Arșinel s-a deteriorat. Acesta s-a simțit rău și a fost transportat de urgență la spital.

Solicitarea a fost făcut chiar de către medicii angajați la azilul de bătrâni în care actorul este cazat.

Actorul a fost transportat de urgență la un spital aflat în centrul Bucureștiului, iar în prezent se află sub supraveghere medicală. Problemele care l-ar fi adus pe mâinile medicilor ar fi fost unele de natură cardiacă, potrivit click!.ro.

Din primele informații, se pare că acesta are și o infecție nosocomială.

În luna februarie, Arșinel a fost luat cu ambulanța după ce a acuzat mari probleme de sănatate.

Citeste si: Cu cine a vorbit Alexandru Arșinel înainte să fie internat în azilul de bătrâni: „A zis că o să treacă pe la teatru”

Stare de sănătate a marelui actorul s-a deteriorat

Marele actor ar fi slăbit enorm în ultima perioadă și ar fi suferit o cădere psihică și a fost într-un cămin de bătrâni.

Anul trecut actorul în vârstă de 83 de ani a acuzat probleme la inimă și a ajuns de urgență la spital și i s-au montat un stent și un stimulator cardiac de către medici.

“A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, a spus o sursă pentru cancan.ro.

De ani întregi, Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Încă din 2013, Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant de rinichi la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

În 2017, actorul de comedie avea montat un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, iar în primăvara lui 2021, Alexandru Arșinel a scăpat cu bine după ce a fost infectat împreună cu soția cu noul coronavirus.

Comediantul are probleme de memorie și escare multiple din cauza faptului că petrece o bună parte din zi întins în pat, potrivit fiului actorului.

Alexandru Arșine, vedeta Teatrului de Revistă

Actorul Alexandru Arșinel s-a născut la 4 mai 1939, în localitatea Dolhasca, județul Suceava. În anul 1962 a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale", din București.

Vedeta a teatrului de revista, alături de Stela Popescu a format un cuplu artistic celebru atât în țară, cât și peste hotare.

Pentru activitatea lor, cei doi mari actori au fost răsplătiți, în anul 2002, cu Premiul special al UNITER pentru teatrul de revistă. În prezent este directorul Teatrului de Revista "Constantin Tănase", din București.

Citeste si: Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul actorului, detalii de ultim moment: "Nu se mai poate deplasa"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul actorului, detalii de ultim moment: "Nu se mai poate deplasa"

Final de poveste: Huracán Sterrato va fi ultimul 'supercar' Lamborghini cu propulsie exclusiv pe benzină

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul actorului, detalii de ultim moment: "Nu se mai poate deplasa"

Alexandru Arșinel a ajuns la azil. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit și „nu părea a mai fi în toate facultățile mintale”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies