Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul actorului, detalii de ultim moment: "Nu se mai poate deplasa"

Author: Diana Tilă

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, are probleme de sănătate. Fiul actorului a făcut noi declarații despre starea de sănătate a actorului.

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați și mai îndrăgiți actori din România. Din păcate, artistul are mari probleme de sănătate. Fiul actorului a vorbit despre starea de sănătate a marelui actor.

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns la azil. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit și „nu părea a mai fi în toate facultățile mintale”

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul actorului, detalii de ultim moment

În ultima perioadă, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu probleme de sănătate. Recent, actorul ar fi ajuns internat într-un cămin. 

Cristian Arșinel, fiul actorului, spune că tatăl său a ajuns să fie internat la un cămin specializat, de lângă București, dar nu din cauza, așa cum s-a spus, problemelor mentale.

Bărbatul a mărturisit că tatăl său ar fi început să se deplaseze cu greu, având probleme la călcâie, motiv pentru care familia a decis să îl țină sub observația unor specialiști.

Citeste si: Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se înrăutățește pe zi ce trece. Acesta a ajuns de urgență la spital, la scurt timp de la ultima internare

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a indicat Cristian Arșinel, notează   impact.ro.

Cristian Arșinel susține că actorul este conștient și cooperant, dar va rămâne internat în centrul specializat de probleme locomotorii până ce se va recupera în totalitate. 

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a adăugat același Cristian Arșinel.

 

 

 

Care este, de fapt, cauza morții lui Alexandru Arșinel. Marele actor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

 

 

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies