Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani! Care este cauza decesului marelui actor

,
Actorul Alexandru Arșinel a murit
Actorul Alexandru Arșinel a murit[Sursa foto: Instagram]

Vestea că Alexandru Arșinel a murit a îndurerat o țară întreagă. Lumea teatrului românesc este în doliu după decesul marelui actor în vârstă de 83 de ani.

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai talentați și apreciați actori români, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani din cauza problemelor cardiace.

De-a lungul timpului, actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, dar a reușit să treacă peste fiecare în parte. De această dată, medicii nu i-au mai putut salva viața, astfel că au fost nevoiți să declare decesul.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 ani. Cauzele decesului

Alexandru Arșinel a murit, iar vestea i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut, au avut ocazia să urce pe scenă alături de el sau l-au apreciat pentru întreaga sa activitate artistică. Decesul actorului a survenit în urma problemelor cardiace. 

Vestea tragică a fost dată chiar de către fiul acestuia, pentru fanatik.ro.

Citeste si: Alexandru Arșinel, declaratii sfasietoare la doi ani de la moartea Stelei Popescu

Alexandru Arșinel a murit

Cine a fost Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a născut pe 4 iunie 1939 și si-a dedicat întreaga viață actoriei.

Astfel, el a reușit să devină unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din România. Alexandru Arșinel a contribuit la teatrul de revistă, televiziune și film, iar ulterior a devenit și directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București. 

Alexandru Arșinel a avut parte de toată susținerea familiei în momentul în care a decis să urmeze o carieră în teatru și film, mama sa fiind cea care l-a încurajat să susțină examenul de admitere la Facultatea de Teatru din București. Meseria i s-a potrivit perfect, iar în anul 1960, Alexandru Arșinel a prezentat alături de Cici Dumitrache un spectacol televizat, acesta fiind primul moment în care a luat contact cu divertismentul. S-a îndrăgostit iremediabil de comedie, iar ulterior a fost distribuit în mai multe filme, piese de teatru, show-uri de divertisment și teatru radiofonic. Alexandru Arșinel a fost pasionat și de muzică, regretatul actor lansând o serie de albume muzicale. 

Citeste si: Ce pensie primeste lunar Alexandru Arsinel: suma este uriasa!

De-a lungul carierei sale, Alexandru Arșinel a fost prezent atât pe scenele din România, cât și din străinătate, a apărut în mai multe emisiuni de televiziune și i-a încântat pe români cu umorul său. Îndrăgitul actor a jucat ani la rând alături de un alt nume mare al teatrului românesc, actrița Stela Popescu, iar chimia dintre ei a fost mai mult decât evidentă. Cei doi au devenit parteneri de scenă și au scris istorie împreună, iar pentru că aveau o relație foarte apropiată, nu au fost deloc puțini cei care au crezut că cei doi au format un cuplu și în viața reală.

De-a lungul carierei, Alexandru Arșinel a primit nenumărate premii importante, regretatul actor devenind cetățean de Onoare al orașului Suceava și al comunei în care s-a născut, Dolhasca. Mai mult, în semn de prețuire, autoritățile au decis ca începând cu anul 2014, Casa de Cultură din localitate să îi poarte numele.

Alexandru Arșinel, actor de comedie
Alexandru Arșinel, actor de comedie[Sursa foto: Instagram]

Ce probleme de sănătate a avut Alexandru Arșinel de-a lungul timpului

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate de-a lungul anilor. În anul 2013, regretatul actor de comedie a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 a fost supus unei noi intervenții chirurgicale după ce a suferit un infarct.

Actorul Alexandru Arșinel și soția acestuia au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, la scurt timp după ce s-au vaccinat împotriva temutului virus. Cei doi s-au imunizat anti-Covid-19 la începutul anului 2021, având în vedere că actorul se afla în categoria de risc. Cu toate acestea, Alexandru Arșinel s-a infectat cu COVID-19, însă nu a dezvoltat o formă gravă a bolii. La acel moment, medicii au decis să îl țină sub supraveghere în spital pentru ca starea acestuia de sănătate să nu se deterioreze, având în vedere vârsta înaintată și istoricul medical.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alexandru Arsinel, dezvaluire teribila despre ultimele clipe ale Stelei Popescu: " Cei care au fost la intalnire nu s-au gandit sa cheme o salvare, un doctor!" Iata...

Final de poveste: Huracán Sterrato va fi ultimul 'supercar' Lamborghini cu propulsie exclusiv pe benzină

Alexandru Arsinel, dezvaluire teribila despre ultimele clipe ale Stelei Popescu: " Cei care au fost la intalnire nu s-au gandit sa cheme o salvare, un doctor!" Iata...

Alexandru Arsinel, devastat! Prima reactie a actorului, dupa ce a aflat ca Stela Popescu a murit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies