Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Luni seara, la Gala Femei de Succes, Stela Popescu a fost premiata post-mortem pentru cariera sa impresionanta in lumea divertismentului! Distinctia regretei artiste ar fi trebuit sa fie ridicata de Alexandru Arsinel, insa directorul Teatrului Constatin Tanase nu a putut fi prezent la fata locului din cauza unei interventii la nivelul vaselor de sange.

Prezentatoarea evenimentului, Mihaela Serban, a avut lacrimi in ochi in momentul in care a decernat trofeul, intrucat, ani de zile, regretata artista a urcat pe scena pentru a-i fi aproape la petrecerile de iarna organizate in cinstea reprezentantelor sexului frumos. (surpriza,ce a facut Florin Piersic la o saptamana de la inmormantarea Stelei Popescu)

“Mi-as fi dorit nespus ca Stela Popescu sa fie cu mine in aceasta seara, asa cum o facea de fiecare data! Paradoxal, distinctia de doamna a teatrului de revista din Romania era pregatita si cu o petrecere speciala, in care ea sa fie personajul principal! Din pacate, inima a incetat sa ii mai bata dintr-o data si ne-a parasit cand ne asteptam cel mai putin! Mi-as fi dorit sa fie in viata si sa ii inmanez personal premiul, dar soarta a vrut altfel! Dumnezeu sa o ierte”, a spus Mihaela Serban!

Din pacate, nici Alexandru Arsinel, colegul de scena de o viata al Stelei Popescu, nu a putut fi prezent la eveniment pentru a primi el distinctia actritei.
Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate