Cine este soția lui Alexandru Arșinel! „Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc”

,
Cine e soția lui Alexandru Arșinel

Soția lui Alexandru Arșinel

[Sursa foto: libertatea pentru femei]

Cine este soția lui Alexandru Arșinel, femeia care i-a stat alături marelui actor vreme de 56 de ani. Un semn dumnezeiesc, asta spunea Arșinel despre soția sa.

Cine este soția lui Alexandru Arșinel, femeia care i-a stat alături marelui actor vreme de 56 de ani.

„Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, așa descria Alexandru Arșinel întâlnirea cu soția sa. Cei doi s-au cunocut în anul 1966 și s-au căsătorit doi ani mai târziu. 

Citeste si: Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel! Marele actor își pregătise deja mormântul

Cine este soția lui Alexandru Arșinel 

Cine e soția lui Alexandru Arșinel

Cine este soția lui Alexandru Arșinel

[Sursa foto: libertatea pentru femei]

Cine este soția lui Alexandru Arșinel, femeia care i-a stat alături marelui actor vreme de 56 de ani și care i-a dăruit doi copii! 

„Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, asta a scris Alexandru Arșinel în cartea sa „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012.

Alexandru Arșinel a întâlnit-o pe cea urma să-i devină soție în urmă cu 56 de ani la un ștrand din București și, încă de cum a văzut-o, marele actor a fost fascinat de frumusețea ei.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a scris Alexandru Arșinel. Doi ani mai târziu, actorul și Marilena s-au căsătorit. 

După ce s-au căsătorit, începutul a fost greu, cu lipsuri. Au locuit o vreme într-o cameră, fost loc de „rendez-vous”, cu baia pe hol, la comun. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan. 

Dar adevărata dramă pe care Alexandru Arșinel și soția sa au trăit-o avea să vină ani mai târziu, când un accident cumplit a țintuit-o la pat de Marilena, soția marelui actor. 

Citeste si: Boala de care suferea Alexandru Arșinel. Ultimii ani și i-a petrecut prin spitale

Accidentul care a imobilizat-o pe soția lui Alexandru Arșinel 

Viața soției lui Alexandru Arșinel s-a schimbat complet în anul 2016 ca urmare a unui incident care a lăsat-o imobilizată. Tocul pantofului a rămas înțepenit, iar Marilena Arșinel a căzut pe scări și a suferit o lovitură gravă la cap. Medicii au operat-o atunci, iar în urma intervenției soția marelui actor a rămas paralizată. 

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că înseamnă o paralizie. Suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel în urma cu câțiva ani, în cadrul unei emisiuni TV. 

Soția lui Alexandru Arșinel a rămas văduvă 

După o viață petrecută împreună, soția lui Alexandru Arșinel a rămăs văduvă. Marele actor s-a stins din viață joi, la Spitalul Universitar București. Din păcate, ultimele luni din viață, Alexandru Arșinel și le-a petrecut departe de Marilena, soția sa, cea care i-a stat alături vreme de 56 de ani. 

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat actorul în ultima perioadă i-au determinat pe fii acestuia să îl interneze la un azil privat, de unde a fost apoi transportat la spital, atunci când starea marelui actor s-a înrăutățit. 

Actorul Alexandru Arşinel era internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, au declarat pentru News.ro surse medicale. Ulterior, reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că Alexandru Arşinel a fost transferat în secţia ATI,  „având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”. 

Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Avea şi diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Preț benzină și motorină 9 decembrie 2022: La ce preț a ajuns vineri litrul de benzină și de motorină

Lucian Bode nu se teme de moțiunea anunțată de Forța Dreptei și USR: 'Nu ar fi prima! De-abia aștept'

Preț benzină și motorină 9 decembrie 2022: La ce preț a ajuns vineri litrul de benzină și de motorină

Alte 15 stații de încărcare pentru mașinile electrice vor fi instalate în Brașov. Cât costă montarea acestora și unde vor fi amplasate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies