Mesajul plin de durere al lui Adrian Enache, după ce Alexandru Arșinel a decedat

Author: Andreea Buinoschi

Mesajul plin de durere al lui Adrian Enache, după ce Alexandru Arșinel a decedat

Sursa: Facebook, Instagram

Alexandru Arșinel s-a stins din viață astăzi, pe data de 29 septembrie, la Spitalul Universitar din București. Acesta avea mai multe probleme de sănătate și se pare că problemele cardiace sunt cele care i-au adus sfârșitul.

Alexandru Arșinel și-a pierdut viața la vârsta de 83 de ani, în urma problemelor de sănătate pe care le avea.

De o săptămână, acesta se afla internat la Terapie Intensivă, dar, de data aceasta, se pare că medicii nu au mai avut ce să facă.

Adrian Enache i-a transmis un mesaj lui Alexandru Arșinel

Adrian Enache a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj dureros. Acesta și-a exprimat părere de rău nu doar pentru trecerea în neființă a lui Alexandru Arșinel, ci și pentru decesul Stelei Popescu, ambii fiind doi dintre cei mai mari actori ai țării.

„Lângă doi TITANI. De astăzi, amândoi ne privesc cu dragoste și bunătate de Sus. I-am considerat mereu și pe Stela Popescu, și pe Alexandru Arșinel, părinții mei de suflet. Am învățat de la ei, am un milion de sfaturi de la ei pe care le păstrez în inimă ca pe cele mai de preț  comori. I-am iubit, îi iubesc și mă rog Bunului Dumnezeu să-i țină în Lumina și Pacea Lui.

Drum lin printre stele, nea Sandu!”, a postat Adrian Enache.

Citeste si: Mesajul Gabrielei Firea după moartea marelui actor Alexandru Arșinel

Problemele de sănătate ale actorului s-au agravat după infectarea cu COVID-19

După ce Alexandru Arșinel s-a infectat cu noul Coronavirus, starea lui de sănătate a început să se înrăutățească.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

În ultimele luni, Alexandru Arșinel a ajuns de mai multe ori la spital, motiv pentru care fiul acestuia a decis ca tatăl lui să fie dus la un azil de bătrâni, acolo unde să primească toate îngrijirile de care avea nevoie.

Cu toate acestea, cu puțin timp înainte de a fi dus la azil, Alexandru Arșinel a stat de vorbă cu Vasile Muraru, Directorul general al Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

„Am vorbit, ieri am sunat. Am vorbit săptămâna trecută, ieri am sunat, copiii nu au răspuns. O să mai insist astăzi, să vedem care este treaba. Nu știu, nu pot eu să mă pronunț. Ce citim noi este una. Nu am vorbit, vreau să vorbesc clar. Și vorbisem cu el de când ne vedem, că o să treacă pe la teatru chiar a zis în ultima convorbire telefonică”, a spus Vasile Muraru.

A murit Robbie Coltrane, actorul din Harry Potter, la 72 de ani. Actorul era cunoscut și pentru rolul său din celebra serie de filme James Bond

Citeste si: Marcel Ciolacu, mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel ”Teatrul și filmul românesc sunt de astăzi mai sărace”

Cristian Arșinel, fiul regretatului actor, spune că acesta era bine, putea să îi recunoască pe cei din jur și putea să vorbească, doar că nu mai era la fel de glumeț și de zâmbitor ca pe vremuri.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a spus acesta, în urmă cu ceva vreme.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies