Marcel Ciolacu, mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel ”Teatrul și filmul românesc sunt de astăzi mai sărace”

Author: Alina Petre
Actualizat: 29 sep 2022, 20:40

Alexandru Arșinel

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democtrat (PSD) a transmis un mesaj emoționant după moartea marelui actor Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani.

Marele actor avea grave probleme de sănătate, iar în ultima perioadă a ajuns în repetate rânduri pe patul de spital.

Citeste si: A murit Alexandru Arșinel. Marele actor s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Care a fost cel mai mare regret al său

Marcel Ciolacu, mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democtrat (PSD) a transmis un mesaj emoționant după moartea marelui actor Alexandru Arșinel.

”Teatrul și filmul românesc sunt de astăzi mai sărace fără maestrul Alexandru Arșinel!
Va rămâne, însă, pentru totdeauna amintirea rolurilor memorabile pe care le-a interpretat și a replicilor savuroase care l-au făcut celebru.
Marele artist Alexandru Arșinel și-a închinat întreaga viață scenei și publicului românesc, pe care le-a iubit mai mult decât orice.


Dumnezeu să-l odihnească! Drum lin, Alexandru Arșinel!”,  a transmis liderul PSD pe pagina de Facebook.

Mesajul transmis de medicii care l-au tratat pe marele actor Alexandru Arșinel

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgență București au transmis un mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel.

”În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe.


Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă.
Conducere Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească. ”, au transmis medicii de la Spitalul Universitar de Urgență București

Actorul Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai talentați și apreciați actori români, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani din cauza problemelor cardiace.

De-a lungul timpului, actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, dar a reușit să treacă peste fiecare în parte. De această dată, medicii nu i-au mai putut salva viața, astfel că au fost nevoiți să declare decesul.

Marcel Ciolacu, mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel ”Teatrul și filmul românesc sunt de astăzi mai sărace”

Decesul actorului a survenit în urma problemelor cardiace. 

Vestea tragică a fost dată chiar de către fiul acestuia, pentru  fanatik.ro.

Citeste si: Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani! Care este cauza decesului marelui actor

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies