Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Femeia e paralizată de ani buni, după un accident casnic: “Suferă de o tristeţe cumplită”

,
 Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel

Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Facebook]

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață, joi seară, după ce a stat internat timp de două săptămâni în spital, pe fondul problemelor de sănătate pe care le avea la inimă. De o săptămână se afla la secția ATI a Spitalului Universitar, acolo unde și-a dat și ultima suflare. Despre actor se știe că a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Marilena, alături de care are doi băieți.

În ultimii ani, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, ajungând în nenumărate rânduri pe patul de spital.

Joi seară, 29 septembrie, actorul și-a dat ultima suflare, după o lungă suferință. Este bine cunoscut faptul că maestrul a avut o căsnicie frumoasă alături de Marilena, femeia care i-a fost alături timp de 56 de ani și de care actorul a avut grijă în ultimii ani, după ce a suferit un accident și a rămas imobilizată în scaun cu rotile.

Cine este Marilena, marea iubire a lui Alexandru Arșinel

Nu este de mirare că de-a lungul timpului în presă s-a scris că partenera lui Alexandru Arșinel este Stela Popescu, colega lui de scenă, care s-a stins în urmă cu mai mulți ani, căci actorul a fost foarte discret în legătură cu viața personală și, mai ales, în privința Marilenei, femeia alături de care a trăit timp de 56 de ani și cu care are doi băieți, pe Bogdan și pe Cristian.

 Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel

Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Facebook]

Actorul era căsătorit din anul 1968 cu femeia care l-a cucerit și i-a fost alături până în ultima clipă a vieții.

Puțini sunt cei care știu cum Alexandru Arșinel a cunoscut-o pe soția sa și cum au reușit să formeze un cuplu atât de sudat.

„ La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a scris Alexandru Arșinel în cartea autobiografică: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, carte care a fost lansată în anul 2012, despre povestea de dragoste dintre el și soția lui, potrivit Playtech.ro.

Citeste si: Marcel Ciolacu, mesaj după moartea marelui actor Alexandru Arșinel ”Teatrul și filmul românesc sunt de astăzi mai sărace”

Când a decis Alexandru Arșinel să se căsătorească cu Marilena

Povestea lor de dragoste a început a Ștrandul Tineretului, în anul 1966, iar doi ani mai târziu se prezentau la Starea Civilă pentru a-și uni destinele pe viață. Cei doi au locuit o perioadă după nuntă într-o cameră, cu baia pe hol, într-un cămin. De altfel, acolo a și venit pe lume primul lor copil, Bogdan. 

 Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel

Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Facebook]

„Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc! ”, mai scria Alexandru Arșinel în cartea sa.

În urmă cu câțiva ani, Marilena Arșinel a trecut printr-un incident care i-a schimbat radical viața. Femeia a rămas imobilizară în scaun cu rotile, după ce tocul de la pantof i-a rămas blocat în scări și a căzut în cap. Din păcate, chiar daca a suferit mai multe intervenții, ea a rămas cu sechele si de atunci are nevoie permanenta de îngrijiri. În ultimii ani, actorul a avut constant grijă de partenera sa, motiv pentru care s-au retras și la casa de la Sinaia, mai ales în perioada pandemiei când teatrele au fost închise, iar actorul nu a mai putut profesa.

Citeste si: Cum a fost surprins fiul lui Alexandru Arșinel, după ce a fost declarat decesul actorului

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că înseamnă o paralizie. Suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, povestea Alexandru Arșinel în cadrul unei emisiuni.

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

O bolnavă de cancer a murit, după ce a fost operată pe viu pe o masă de bucătărie. Aceasta a refuzat tratamentele recomandate și a apelat la meditație

Anglia nu mai este o țară majoritar creștină. Cresc apelurile pentru încetarea rolului bisericii în parlament și în școli

O bolnavă de cancer a murit, după ce a fost operată pe viu pe o masă de bucătărie. Aceasta a refuzat tratamentele recomandate și a apelat la meditație

Mesajul plin de durere al lui Adrian Enache, după ce Alexandru Arșinel a decedat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies