Cum a fost surprins fiul lui Alexandru Arșinel, după ce a fost declarat decesul actorului

Author: Andreea Buinoschi

Cum a fost surprins fiul lui Alexandru Arșinel, după ce a fost declarat decesul actorului

Sursa: spynews.ro, twitter

Astăzi, 29 septembrie, în urmă cu doar câteva ore, Alexandru Arșinel și-a pierdut viața. Actorul a decedat la vârsta de 83 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. La scurt timp după ce vestea s-a aflat, fiul lui Alexandru Arșinel a ajuns la spital.

Alexandru Arșinel și-a pierdut viața în urmă cu puțin timp, la Spitalul Universitar.

La scurt timp, fiul acestuia a ajuns și el la unitatea medicală.

Fiul lui Alexandru Arșinel a ajuns la spital, la tatăl său

Cristian Arșinel a fost surprins de paparazzii spynews.ro, la Spitalul Universitar, în urmă cu scurt timp. Acesta este vizibil îndurerat și, deși Alexandru Arșinel avea peste 80 de ani și multe probleme de sănătate, acesta, la fel ca toată lumea, spera să își revină.

De o săptămână, Alexandru Arșinel se afla la Terapie Intensivă și, de două săptămâni, se afla internat la Spitalul Universitar. Problemele lui de sănătate se agravaseră, după ce s-a infectat cu COVID-19.

În speranța că se va face bine, familia acestuia a decis să îl ducă la un azil, dar, în cele din urmă, a fost retras după ceva timp. Actorul a fost dus acolo, pentru a beneficia de îngrijiri de specialitate, deoarece avea nevoie de ele în permanență.

Citeste si: Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel! Marele actor își pregătise deja mormântul

Alexandru Arșinel avea un vis pe care dorea să îl îndeplinească

Alexandru Arșinel avea un vis pe care dorea să îl vadă venit realitate, dacă s-ar fi însănătoșit. Acesta a vorbit despre el chiar de pe patul de spital.

„Dacă mă mai întorc pe scenă, pentru că primarul ăsta (Nicușor Dan, primarul Capitalei n. red.) nu e prea interesat de noi, de cultură. El m-a și dat afară, dar sper că o să mai joc. Aș juca orice, nu îmi pasă, nu am pretenții. Vreau să joc, să cânt, să fac oamenii să râdă. Asta a și fost marea mea fericire a vieții mele, să îi facă, măcar un pic, să zâmbească pe oameni, de pe scenă”, a spus Alexandru Arșinel pentru ziare.com.

În anul 2017, Alexandru Arșinel a fost internat din cauza problemelor cardiace pe care le avea. Atunci, din cauza lor, a trebuit să i se monteze un stent pe o arteră a inimii și a fost, de asemenea, diagnosticat cu hipertensiune arterială și cu diabet zaharat.

Care este, de fapt, cauza morții lui Alexandru Arșinel. Marele actor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

În urmă cu nouă ani, fostul mare actor a făcut, la Cluj-Napoca, un transplant renal și a fost operat de cinci ori pe coloană.

Citeste si: Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani! Care este cauza decesului marelui actor

Alexandru Arșinel a condus vreme de câțiva ani Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” și s-a făcut remarcat atât datorită pieselor în care a jucat, dar și datorită proiectelor televizate în care a apărut, fiind o prezență constantă în urmă cu ceva ani și care strângea mulți oameni în fața televizoarelor.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies