O mamă și fiica ei au dispărut după ce au fost la un interviu de angajare. Ce s-a întâmplat, de fapt, în data de 13 martie

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 mar 2023, 08:32

Cele două au dispărut de peste o săptămână

Sursa: Facebook Fundacja Na Tropie im. Janusza Szostaka

De mai bine de o săptămână, o mamă și fiica ei au dispărut după ce au fost la un interviu de angajare, în Wrocław, Polonia, pe 13 martie 2023.

Două femei din Polonia, mamă și fiică, au mers la un interviu de angajare pe data de 13 martie. De atunci, au dispărut și nimeni n-a mai știut nimic de ele. 

Ce s-a întâmplat cu cele două femei, dispărute de peste o săptămână

Luni, pe data de 13 martie 2023, de dimineață, Renata Majchrzak, în vârstă de 40 de ani, și-a însoțit fiica, Victoria, în vârstă de 19 ani, la un interviu de angajare, relatează  Onet Wrocław . Din

acea zi, cele două au dispărut și nu au mai intrat în contact cu familia lor. De asemenea, telefoanele lor sunt închise. 

Fundația Na Tropie Janusz Szostak a postat o descriere a femeilor dispărute, precizând că există o „amenințare la adresa vieții și sănătății”  lor.

„Viktoria Majchrzak, în vârstă de 19 ani, și Renata Majchrzak, în vârstă 40 de ani, sunt date dispărute!

Există un pericol pentru sănătatea și viața lor!

Doamna Victoria este rezidentă în Wroclaw.

Luni, 13.03.2023, dimineața, a plecat de la domiciliul ei din Wrocław pe stradă. Karola Olszewski (districtul Biskupin) trebuiau să meargă la prezentările companiei pentru care lucrează amândouă. Din păcate, femeile nu au luat legătura cu cei dragi și nici nu s-au întors la locul de reședință.

Telefonul persoanelor dispărute nu este activ iar actele de identitate au rămas la ele.

Citește și: „Am deşertat sacul şi am găsit copilul, învelit într-o perdea”. Declarațiile înfiorătoare ale femeii care a găsit bebelușul aruncat la groapa de gunoi din Oravița

În ziua dispariției, prin zonă a circulat un autoturism Renault Trafic de culoare albă cu inscripții albastre.

Descriere Victoria (19 ani):

Înălțime: 175 cm

Greutate: aproximativ 55 kg

Păr: blond

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ochi: căprui

În ziua dispariției sale, purta o jachetă groasă neagră și adidași albi Nike Air Force 1.

Descriere Renata (40 de ani):

Înălțime: aprox. 175 cm, constituție corporală slabă.

Păr: blond

Semne distinctive: tatuaj cu coroană pe mâna dreaptă.

În ziua dispariției purta o geacă lungă de culoare verde și cizme negre.

Citește și: „Încă nu știm cauza morții sau ce s-a întâmplat”. Trupul neînsuflețit al unui sportiv din America a fost descoperit după 14 luni de când a fost dat dispărut

🚨 Dacă cineva are informații despre persoanele dispărute, vă rugăm să contactați secția de poliție din centrul orașului Wrocław la numărul de telefon 47 871 43 58 sau Fundacja Na Tropie im. Janusza Szostaka”, este mesajul transmis pe Facebook.

Cele două femei ar fi plecat să se vadă cu un bărbat

Conform publicație, înainte de dispariție Renata ar fi lăsat un mesaj în care spunea că merge cu Victoria la o întâlnire cu un youtuber care promovează energia verde și căruia ar fi urmat să îi prezinte un produs oferit de compania la care lucrau, respectiv o sobă ecologică, electrică. Întâlnirea lor ar fi trebuit să aibă loc pe 14 martie. 

Patru zile mai târziu, Renata și Victoria au fost date dispărute de către autorități. 

Autoritățile din Polonia încurajează pe oricine care știe unde se află mama și fiica ei sau deține informații despre ele să sune la Departamentul de Poliție Wrocław Śródmieście sau Fundacja Na Tropie im. Janusz Szostak.