„Încă nu știm cauza morții sau ce s-a întâmplat”. Trupul neînsuflețit al unui sportiv din America a fost descoperit după 14 luni de când a fost dat dispărut

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 mar 2023, 15:01

Acesta a fost văzut ultima dată în luna ianuarie a anului 2022, iar căutările au avut loc în Virginia de Est

Sursa: observatornews.ro

Un tânăr din America a fost dat dispărut în urmă cu 14 luni și, acum câteva zile, trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit. Bărbatul juca rugby și avea doar 36 de ani.

Bryn Hargreaves, un jucător de rugby din America, a fost găsit fără suflare, la mai bine de un an de când a fost dat dispărut. În momentul în care a fost dat dispărut, acesta avea doar 36 de ani.

Bărbat din America, găsit fără viață la 14 luni de când a fost dat dispărut

Acesta a fost văzut ultima dată în luna ianuarie a anului 2022, iar căutările, care au avut loc în Virginia de Est, au fost efectuate inclusiv cu ajutorul câinilor de urmă.

Gareth Hargreaves a anunțat că fratele său a fost descoprit fără suflare, dar încă nu s-a aflat cauza decesului acestuia.

„Odihneşte-te în pace, Bryn Hargreave! Cu tristeţe, pot confirma că, după 14 luni, l-am găsit, în sfârşit, pe Bryn. Încă nu știm cauza morții sau ce s-a întâmplat, de fapt, pe 01.03.22. Mulțumesc tuturor celor care au ajutat la căutare! Am dori intimitate şi vă vom ţine la curent când vom mai avea informaţii”, a scris Gareth.

Citește și: ”Am lăsat tot, cum se spune, întinsă pe masă, am plecat și mi-am făcut datoria față de oameni” Matilda Pascal Cojocărița, despre cele mai dureroase momente din viața ei

Familia a făcut eforturi disperate pentru a-l găsi, ba chiar a organizat o strângere de fonduri, pentru a putea să angajeze un detectiv partiular, care să îl caute pe Bryn.

Conform Daily Mail, în momentul în care Bryn a fost dat dispărut, familia acestuia a crezut că bărbatul a fost răpit. Potrivit familiei, acesta suferea de afecțiuni psihice și fusese implicat și într-un accident rutier.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dar, după cinci luni, aceste două posibilități par mai puțin probabile, pentru că trebuie să te gândești că va apărea un cadavru. Am cerut poliției să investigheze contul său bancar, ceea ce a arătat că nu există retrageri, iar portofelul, actele de identitate și pașaportul său sunt încă în apartament, așa că nu a avut niciun mijloc de acces la banii săi și nici acte de identitate pentru a călători”, a menționat fratele acestuia, în urmă cu nouă luni.

Bryn divorțase în urmă cu doi ani

Bryn lucrase ca inspector de siguranță a conductelor de petrol și de gaz și locuia singur, după ce, cu doi ani în urmă, divorțase se fosta lui parteneră, conform Daily Mail.

Citește și: Care a fost ultima dorință a unei femei în vârstă de 34 de ani, care a murit răpusă de cancer. Era un vis din copilărie

În momentul în care ofițerii au ajuns la fața locului, au văzut că dușul era în funcțiune, iar ușa apartamentului nu era încuiată. Familia și bărbatul vorbiseră pentru ultima dată pe 3 ianuarie și părea că nimic rău nu s-a întâmplat cu acesta.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!