Care a fost ultima dorință a unei femei în vârstă de 34 de ani, care a murit răpusă de cancer. Era un vis din copilărie

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 dec 2023, 00:30

Care a fost ultima dorință a unei femei în vârstă de 34 de ani, care a murit răpusă de cancer

Sursa: Facebook Kerry Kirsty Kenworthy

O femeie în vârstă de 34 de ani a avut o ultimă dorință pe patul de moarte, răpusă de cancer. Prietena ei s-a ocupat ca pacienta să moară fericită.

O femeie în vârstă de 34 de ani s-a bucurat de împlinirea ultimei și celei mai mari dorințe pe patul de moarte, răpusă de cancer. Chiar dacă a părăsit lumea devreme, pacienta a părăsit-o fericită.

Care a fost ultima dorință a unei femei care a murit răpusă de cancer

Ultima dorință a lui Kerry Kenworthy și cea mai importantă a fost să fie mireasă.

Era un vis din copilărie. Femeia a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală la doar 34 de ani și a lăsat în urmă trei copii.

Citește și: Închisoare pe viață pentru bărbatul din Argeș care și-a ucis familia. Acesta este obligat să plătească daune morale singurei persoane care a scăpat cu viață

„Nu o să-mi văd copiii căsătorindu-se și nici măcar pe mine însămi.

Am vrut să am și eu parte de acea zi specială despre care am auzit atât de multe, să port rochia și să fiu mireasă. Am vrut o zi ca în basme”
, a mărturisit Kerry, înainte să moară.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prietena femeii i-a îndeplinit ultima dorință

Prietena lui Kerry a ajutat-o pe aceasta să aibă parte de ultima dorință și să o facă mireasă.

De când s-au cunoscut, în urmă cu trei ani, au fost de nedespărțit.

„Nu am vrut să rateze această parte din viața ei. Ne-am cunoscut acum trei ani prin intermediul unor prieteni comuni și ne-am înțeles imediat. Kerry are un suflet bun și este amuzantă. Amândouă avem copii, am mers cu ei la joacă în parc și am petrecut timp împreună”, a declarat prietena lui Kerry. 

Citește și: Un bărbat a murit în ultima lui zi de muncă. Colegii acestuia l-au văzut cum a căzut pe masă, fără a mai putea face ceva

Chiar dacă Sian, prietena lui Kerry, este căsătorită și are copii, s-a „căsătorit” cu prietena ei, îndeplinindu-i ultima dorință, fără formalități legale sau religioase. Soțul lui Sian, de asemenea, a susținut ideea prietenei lui Kerry.

Pe lângă asta, prietena ei de suflet i-a promis că va avea grijă de fetițele ei dacă nu își va reveni.

„Știu că unii oameni nu vor înțelege gestul meu, dar este cea mai bună prietenă a mea. S-a simțit ciudat, având în vedere că sunt măritată, dar prietenia e mai importantă. Soțul meu a iubit ideea și m-a susținut, chiar m-a ajutat să plănuiesc totul”, a povestit femeia.