Prin ce chinuri a trecut Alexandru, un tânăr de 27 de ani, înainte să moară. Tânărul a fost răpus de cancer

Author: Lavinia Medrea

Prin ce chinuri a trecut Alexandru, un tânăr de 27 de ani, înainte să moară

Sursa: Facebook Ruslana Rusu-Udeci

Alexandru, un tânăr care a murit din cauza cancerului, s-a stins din viață în fața mamei lui.

Pe 20 septembrie, Alexandru a fost internet la spital, iar a

doua zi a fost operat. Potrivit mamei sale, Alexandru era un băiat introvertit și cu greu i-a spus mamei sale ce probleme are.

Chinurile prin care a trecut Alexandru, bolnav de cancer

„Era 20 septembrie. A venit la mine și mi-a spus: „Mamă, eu am o problemă la un testicul”. Eu văzusem că era umflat, dar nu am îndrăznit nici eu să-l întreb detalii.(...)

În acea zi de 20 septembrie Alexandru a avut dureri mai acute și mi-a spus: „Mamă, nu știu ce să fac”. Seara, la ora 20:00, a fost internat în spital, secția urologie, iar a doua zi dimineața pe 21 septembrie a fost operat”
, a povestit mama tânărului, pentru sanatateinfo.md.

Pe lângă asta, Alexandru a fost nevoit să aștepte 40 de zile după rezultatul citologic, timp

în care starea lui se agrava. Băiatul începuse, deja, să scuipe sânge din cauza metastazelor.

Citește și: Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85: ”Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat şi acum o fac definitiv”

„A început să aibă probleme la plămâni.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

Părea o simplă răceală, dar într-o zi a venit și mi-a spus: „Mamă, eu am scuipat sânge”. De fapt, avea deja metastaze la plămâni”, a mai povestit Ruslana, mama lui Alexandru.

Când împlinea 27 de ani, Alexandru avea prima ședință de chimioterapie

Alexandru a trecut prin dureri groaznice și, pe deasupra, prima ședință de chimioterapie a avut-o pe 4 noiembrie, când împlinea 27 de ani. 

Citește și: Doi tineri au fost arestați preventiv după ce au fost prinși de poliție ridicând un colet din Olanda. Ce se afla în cutie

Meliha nu poate accepta moartea fiicei sale și este pe cale să-și pună capăt zilelor. Osman duce pe umeri o povară cruntă, moartea mamei sale. Urmăriți un nou episod captivant, în această seară, de la 20:00, din serialul ”Destăinuiri”, la Kanal D

„Medicii nu mai știau ce să-i facă, au încercat toate măștile posibile de oxigen. Alexandru mi-a scris mesaj: „Mami, vino te rog că nu mai pot”. L-am ținut de mână ore în șir până l-au intubat. El m-a întrebat dacă înainte de a-l intuba o să îi pună anestezie. I-am spus că da. I-am explicat mai delicat că are un chist pe un plămân, care trebuie să se rupă de acolo și după asta vom continua chimioterapia. Cum mă ținea de mână, eu i-am spus: „Mami, eu sunt cu tine” și l-am sărutat pe frunte și pe mânuță și i-am spus că sunt lângă el și că o să ne întoarcem înapoi, iar lui i-au curs doar lacrimi și nu a zis nimic”, a mai povestit mama lui Alexandru.

Alexandru a murit pe data de 9 noiembrie, dar Ruslana, mama lui, a sperat că va fi bine până în ultima clipă. 

„Am sperat până în ultimul moment că se va face bine, pentru că o mamă nu își poate imagina să nu își mai vadă fiul”, a mai spus ea.

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?