Încă un accident pe drumul morții E85! Doi bărbați au murit după ce au intrat puternic într-un tir în zona Dumbrăveni, Vrancea

Author: Lavinia Medrea

Doi bărbați au murit după ce au intrat puternic într-un tir în zona Dumbrăveni, Vrancea

Sursa: Observatornews-colaj Kanal D

Doi bucureșteni au intrat într-un TIR în zona Dumbrăveni, Vrancea. Ambii au murit în accidentul care a avut loc pe drumul morții E85.

Alţi doi

bărbaţi, care se aflau în același autoturism, au ajuns la spital grav răniți

Doi bărbați au murit după ce au intrat puternic într-un tir pe drumul morții E85

În urma impactului puternic, TIR-ul a ajuns pe câmp, iar mașina s-a răsturnat în șanț. Şoferul mașinii, în vârstă de 71 de ani, și unul dintre pasagerii din spate, în vârstă de

49 de ani, au murit pe loc. Conducătorul TIR-ului a scăpat fără răni.

Citește și: „La spital, dacă doriți”. Ce a provocat accidentul feroviar din Teleorman. Mașini împrăștiate pe șine și sute de oameni îngroziți, după ce un tren cu pasageri a lovit un marfar

Circulația pe sensul de mers Buzău-Focșani a fost desfășurată pe o singură bandă și a fost reluată complet după aproape două

ore. 

Drumul morții E85 este singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi este în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere, numărul crucilor victimelor fiind mai mare decât cel al bornelor kilometrice. 

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Un minor a fost pus să dea startul unei curse ilegale de mașini în Vâlcea

Un minor a fost pus să dea startul unei curse ilegale de mașini în Berbești, Vâlcea, pe un drum județean. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au ajuns în atenția Poliției.

După ce imaginile în care minorul este pus să dea startul unei curse ilegale de mașini a fost publicat pe Internet, Poliția i-a identificat pe conducătorii auto după numerele de înmatriculare. 

Citește și: Cine este femeia din Iași, găsită fără viață, în propria casă. Cadavrul a fost descoperit într-o stare avansată de descompunere

Ora de vară 2023: Când se schimbă ora în România? Afl[ cum trebuie să fixăm ceasurile pe 26 martie

Doi tineri, în vârstă de 21 și 23 de ani, din Berbești, Vâlcea, sunt cercetați, după cursa lor auto ilegală, pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Ambii au sfârșit cu carnetele de conducere reținute, iar unul dintre ei a fost amendat cu 1.450 de lei după ce a fost surprins conducând pe contrasens. Celălalt a scăpat cu o sancțiune de doar 580 de lei.

În cazul adolescentului și a minorului care a dat startul cursei ilegale, Poliția a sesizat Direcția de Protecție a Copilului.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.